به امید روزی که شما دهه نودیها و هشتادیا بوسیله بلاکچین فساد را در این مملکت از بین ببرید
سلام من رو به عسل برسونید ![]()
با احترام به خانوم علیزاده. من هم 5 ساله با ارز دیجیتال آشنایی دارم و توو این مدت یاد گرفتم بهترین کار هولد کردنه. چون ترید سود روزمرگی بهتون میده ولی به خاطر نوپا بودن این بازار هولد کردن ممکنه شما رو میلیاردر کنه. چند تا ارز رو مثال میزنم که فقط اگه هولد میکردید الان میلیاردر بودید. بیت کوین. اتریوم. دوج کوین و شیبا. یادمه وقتی 5 سال پیش دوج خریدم دوستان مسخره میکردن و تمام سایتها نوشته بودن که دوج ارز نیست و شوخیه. من توی 60 سنت بعد از 4 سال فروختمشون. در مورد شیبا و اتریوم هم همین کارو کردم. توصیه میکنم به تحلیل هیچکس گوش ندید و فقط ارزهایی رو که افراد معروف و ثروتمند پشتش هستند بخرید. چون درصد موفقیتشون بیشتره. اتاق فکر صاحبان ارزها علم نیست شانس و مقدار بودجه شونه. البته اسم ارزهایی که بالا گفتم توصیه به خریدشون نیست فقط یه مرور بود.
ایشون کارشناس نیستن فقط فعال این حوضه هستن.
من فقط به عکسش نگا کردم و …
ممنون من با شما خانم علیزاده موافقم توی این بازار نو ظهور بیشتر ما باید دنبال یاد گیری باشیم نه دنبال. کننده افراد با پیچ های رنگی و امید دادنهای آبکی به نظر من بهتر منبع یادگیری میتونه همین یوتیوب باشه
این که میگید جا برای پیشرفت خانم ها هست جا برای پیشرفت کسی باز هست که علم و سواد بیشتری داشته باشه قرار نیست بگیم چون شما خانم هستی پس بفرما اگر مرد ها جلو ترن پس قطعا تلاش بسیار زیادی کشیدن برای موفقیت
بلاکچین یکی از پایه هاش برابری هست پس هر کسی بیشتر علم داشته باشه اون موفق تره
تو حوزه بلاکچین هر کس علمش بیشتر ثروتش بیشتر
هر کسی که 5 ساله وارد یک بازاری میشه قطعا حرفه ای نیست چه کسایی که چند سال بیشتر از ایشون وارد بازار شده اند و ککمتر میدونند و سایی که دو سال توی این بازار هستند و حرفه ای تر از ایشون اند ولی در کل حرفهای مفیدی برای افراد تازه وارد بود و کمک زیادی بهشون میکنه .
یکی از ضعیف ترین مطالب اخیر این سایت بود که جز چند خط اول ارزش خواندن تا انتها را نداشت.
مصاحبه ای برای جذب ممبر
من 150000چرخوندن گردونه kukoinبرنده شدم کسی میدونه چطوری بایدانتقالش بدم.پنجاه میلیون شیرینی بهش میدم..■■■■0712144
منم شش ساله با ارزای دیجیتال آشنا هستم لابد منم کارشناسم. بهترین کار توی بازار کریپتو هولد کردنه نه ترید. البته اینو برای عموم مردم میگم. ترید برای کسانی خوبه که واقعا متخصص هستن توی این کار. نود درصد افراد توهم تریدری دارن. هیچی از ترید نمیدونن. میرن و ضرر میدن. اما توی هولد با یکم آشنایی با وضعیت بازار و خرید توی کف قیمتی میتونی سودای خوبی در بیاری توی دو یا سه سال.
سلام مرسی از راهنمایی خوبتون در حال حاضر چه ارزبخریم این چند روز که بیت کوین آمد پایین بدجور زررکردم یه راهنمایی بکنید