«این فضا آنقدر نو و جدید است که هیچکس در آن علامه نیست»؛ این جمله توصیف عسل علیزاده از فضای متفاوت ارزهای دیجیتال است. او ۵ سالی میشود که با بیت کوین و ارزهای دیجیتال آشنا شده و با اینکه در این مدت خودش به یکی از چهرههای آشنای جامعه ارز دیجیتال ایران تبدیل شده است، میگوید کاربران این حوزه باید به جای دنبالکردن شخصیتهای شناختهشده یا اینفلوئنسرها، برای یادگیری بیشتر از منابع رسمی، مقالات آموزشی و ابزارهایی مثل یوتیوب استفاده کنند.
تنها سیستمی که بهتر از بقیه جواب میده روانشناسی بازار هست.. جواب داده ولی اشتباهاتی هم داشتم ولی بالای 90% جواب گرفتم ازش.. بقیش کشکه.. فقط بدونید که بیت کوین تحت فشار بسیار زیادی قرار گرفته امکانش زیاده که تا 10-11 هزار پایین بیاد.. نهنگها هم خیلی تمایلی به جلوگیری از ریزش ندارن
یک سلبریتی و کلا هر فردی هیچ وقت نمی تونه برای کسی نسخه بپیچه همونجور که توی تیتر هم هست،هر کسی با تجربه خودش و استفاده از تجربیات افراد باتجربه تر باید عمل کنه.تجربه نشون داده ترید معمولا بازی با جمع صفره و سود مداوم نداره،نگهداری یک دارایی باارزش خیلی بهتر از نوسان گیری و ترید هست هر چقدر هم کلاس رفته باشی و بلد باشی.بعضی چیزا فقط از دور قشنگه و ویترینه …
این همه کارشناس خبره تر و باتجربه تر! این کی بود دیگه!؟ بیشتر به نظر میاد با یک تیتر و عکس کاور زرد روبرو هستیم تا یک مطلب به درد بخور!!!
از ارز دیجیتال بعید بود
منم ۲۳ سالمه و سال ۲۰۱۷ با بلاکچین اشنا شدم ،سال ۲۰۱۹ برا یک صرافی خارجی به عنوان لیدر تیم گرافیک شروع به کار کردم بعد از یک سال نیم اومدم بیرون چون احترامی ب عنوان ایرانی بودنم که فریلنس کار میکردم نبودن الانم دارم برا یک شرکت دیگه کار میکنم ، عسل خانم اومدم ی چیزی رو ب عنوان یک دوست بگم این ک شما فراموش کردی یکی از قواعد کریپتو برابر بودنشه پس بیا فاز فمنیستی بزاریم کنار اینجا سینما نیست هر کسی در حد توان و تلاشش کار مکینه این حرفای شما که تو پسری تو دختری جز فاز منفی چیز دیگه ای در بر نداره
نیازی نبود خودت اینجا معرفی و تبلیغ کنی اگر واقعا در حد توانت خودت مطرح میکردی در هر صورت شناخته میشدی
خلاصه کلیت حرفت معلوم نبود واقعا چی میخوای بگی جز این ک فقط گفتی راه باز کنید برا ما دخترا
باید بگم پس یعنی یه مدت دیگه ال جی بی تی ها پرچمشون رنگیشون دست بگیرن بیان بگن همه مرد و زن ها دارن کار میکنن پس ما چی ؟ خیر کلا کسی نباید از این فاز ها بر داره اینجا اگر قوانین و حکم بلاکچین بدونی میفهمی اینجا جایی برای این صحبت ها نیست و همه بر وزن تلاششون بالا میان و همچی برابر هست .
فقط خواستم بگم اگر کسی دنبال روش بهتری میگرده, روانشناسی بهتره. روانشناسی نقطه شروع هر فرایندی هست فقط یه استارته بعضی مواقع باید ساعتها یا روزها همان احساسات را بررسی کرد چرا که احساسات انسانها ثانیه به ثانیه تغییر میکنه. خداروشکر نه کسی منو میشناسه نه کانالی دارم و نه علاقه ای به توضیح این مسایل. چون ذهن آدمها دنبال نقض فرآینده نه درک آن, مثلا ما بارها موقعیت میگیریم بدون اینکه دلیلی برای اون موقعیت داشته باشیم اما باورمان این است که باید اینطور شود نه اینکه چرا باید اینطور شود تمام ذهنیتمان هم بر اساس همین استدلالهای پوسیده و تقلیدی هست برای همین بیشتر افراد ضرر میکنن. در ضمن من حتی یک کتاب در این زمینه نخوندم. روز خوبی داشته باشی
فقط خواستم بگم اگر کسی دنبال روش بهتری میگرده, روانشناسی بهتره. روانشناسی نقطه شروع هر فرایندی هست فقط یه استارته بعضی مواقع باید ساعتها یا روزها همان احساسات را بررسی کرد چرا که احساسات انسانها ثانیه به ثانیه تغییر میکنه. خداروشکر نه کسی منو میشناسه نه کانالی دارم و نه علاقه ای به توضیح این مسایل. چون ذهن آدمها دنبال نقض فرآینده نه درک آن, مثلا ما بارها موقعیت میگیریم بدون اینکه دلیلی برای اون موقعیت داشته باشیم اما باورمان این است که باید اینطور شود نه اینکه چرا باید اینطور شود تمام ذهنیتمان هم بر اساس همین استدلالهای پوسیده و تقلیدی هست برای همین بیشتر افراد ضرر میکنن. در ضمن من حتی یک کتاب در این زمینه نخوندم. روز خوبی داشته باشی
آخه کارشناس حرفه ای وقت میزاره با این سایت خبرگزاری حرف بزنه سایت ارز دیجیتال کار بزرگی نمیکته فقط کارش اخبار انتشار میده سایت مهم و بزرگی نیست که بزرگان رو دعوت کنه