بحث و گفتگو پیرامون «سقوط ۳۷ درصدی بیت کوین در ۳۰ روز؛ روند نزولی باز هم ادامه دارد؟»

بیت کوین در طول ۳۰ روز گذشته یکی از بدترین عملکردهای ماهانه تاریخ خود را به ثبت رسانده است و با شرایط کنونی بسیاری از تحلیلگران انتظار دارند روند نزولی با شکسته‌شدن حمایت ۱۸٬۰۰۰ دلاری باز هم ادامه پیدا کند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «سقوط ۳۷ درصدی بیت کوین در ۳۰ روز؛ روند نزولی باز هم ادامه دارد؟» شکل گرفته است.

سلام چهارسال هست باارزدیجیتال آشناشد،م تجربه که دارم این است که بدون آموزش سرمایه توازدست میدی آموزش آموزش ازتجربه دیگران استفاده کن تجربه خودبری بکنی مساوی باازدست دادن سرمایه تون یاحق

چیزی را که عنوان میکنم یک نظریه است وامکان ایتکه اشتباه باشه هم هست.به دلیل اینکه خیلی از مسائل جهانی از نظر سیاسی اقتصادی ونظامی در دست سازمان امنیت امریکا است ودسترسی به این منابع غیرممکنه !
باتوجه به تغییرات فاحش نرخ بهره در امریکا که در ماه ژوئن فدرال رزرو نرخ بهره را ۱.۷۵درصدبالا برد نشانه تغییرات شاخصهای مصرف در امریکا است و مطمئنا شاخصهای تولید صادراتی انریکا به نحو چشمگیری کاهش پیدا میکنه البته این تولیدات مصرفی بیشتر در بخش تسلیخات نظامی میتونه باشه به دلیل تهاجم روسیه در مارس گذشته به اوکراین امریکا با توجه به تزریق مبالغ هنگفت نقدینگی در دوره کرنا با تورم ومشکلات اقتصادی درگیر بود که جنگ انرژی هم در شرق اروپا مزید بر علت شد با این وضعیت ایجاد شده نرخ رشد اقتصادی در جهان کاهش بی سابقه ایی را باید در انتظارش باشه بنابراین با توجه به خطرات احتمالی نظامی در ایتده نزدیک سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال میتونه خطرات بزرگی را به دلیل نوپا بودن این صنعت مالی اقتصادی که ریشه ضعیفی داره بهمراه داشته باشه به نظر میاد که در روزهای اینده دوباره بیت کوین یک سقوط ۱۰تا ۲۰درصدی را تجربه کنه . و تازمانیکه وضعیت جنگ اوکراین به یک نتیجه مطلوب نرسه حمایتهای قدرتمند را هم میشکنه!!

شما میگید توهین نکنید و این حرفها. شما اگر آدم حسابی هستید پس چرا 400دلار پولی که هزاران زحمت بدست آورده بودم را بالا کشیدید؟؟ پول منو پس بدید در غیر اینصورت باید از شما ارز دیجیتالی ها شکایت کنم