بحث و گفتگو پیرامون «شاخصی که کف‌های قبلی بیت کوین را پیش‌بینی کرده بود، می‌گوید هنوز به کف نرسیده‌ایم»

شاخص «MVRV Z-Score» که میزان دقت خود در تعیین کف‌ها و اوج‌های قیمتی بیت کوین را در گذشته ثابت کرده است، نشان می‌دهد که قیمت بیت کوین هنوز به کف نرسیده، اما به آن نزدیک شده‌ است.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «شاخصی که کف‌های قبلی بیت کوین را پیش‌بینی کرده بود، می‌گوید هنوز به کف نرسیده‌ایم» شکل گرفته است.

از تحلیل های هموطنتون هم که تو توییتر سالهاست داره به زبان انگلیسی فعالیت میکنه تو مطلبتون استفاده کنید،تمام این تحلیلگرهایی که تو مقاله هاتون اسم میبرید سالهاست همه از فالوورهای من تو توییتر هستن.
از هموطنتون هم حمایت کنید جای دوری نمیره.

فقط میشه گفت این بازار با نوسانات غیر منطقی بخاطر جنگ روسیه اعتماد سرمایه گذاری رو از بین برده

ول کن مهندس تروخدا

دنیای کریپتو بهترین جا برای از بین بردن سرمایه است یعنی در هیچ جای دنیا به این راحتی نمی توان سرمایه را از بین برد . من بعد از ده سال تجربه در دنیای کریپتو به این نتیجه رسیدم که سخت در اشتباه بودن . عزیزان . بزرگواران مواظب سرمایه عزیزتان باشید.

سلام. من افتخار آشنایی با شما رو نداشتم ولی کریپتوبولت یکی از بهترین تحلیاگرها برای پیش بینی روند بازار بوده که تو این چند سال باهاش آشنا شدم.