بحث و گفتگو پیرامون «احتمال جهش بیت کوین تا ۲۳هزار دلار هم‌زمان با توقف رشد شاخص دلار»

به نظر می‌رسد رشد بی‌وقفه شاخص دلار آمریکا (DXY) بعد از یک جهش پرقدرت متوقف شده و به‌دنبال این اتفاق قدرت خریداران در بازارهای مالی سنتی و بازار ارزهای دیجیتال روبه‌افزایش است. برخی از کارشناسان معتقدند این اتفاق می‌تواند باعث عبور بیت کوین از سطوح مقاومتی مهمی شود و احتمال جهش قیمت در کوتاه‌مدت را بیشتر کند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «احتمال جهش بیت کوین تا ۲۳هزار دلار هم‌زمان با توقف رشد شاخص دلار» شکل گرفته است.

خدا رو شکر که دیروز ب شدت استرس گرفتم امیدوارم بتونیم موفق بشیم چون‌واقعیت امر کمک‌ب هم رسانی و‌امداد ب انهایی که واقعا ندارن هزاران درود به همون شخص ک گفت این یرنامه رو ساختن تا حقه کسی زایع نشه

کارشناسان گه خوردن با تو ، بازار همچنان ریزشیه

یکم بالاتر شدو میزنه و میریزه تا 19300

من که نفهمیدم چی گفتی ! خوودت فهمدیدی >!!؟>> :slight_smile:

دوستان برای خرید این رمز ارزا داخل صرافی کوینکس با کد عضویت سه تا صفر که کد خود کوینکس هست ثبت نام کنید که 40 درصد تخفیف بگیرید خودم ثبت نام کردم خیلی خوبه .متشکرم از استاد امید فدوی که باعث شد اشنا شم با این بازار

واقعا خودت فهمیدی چی گفتی حرفت چ ربطی به سعود داشت نمیدانم

یعنی ادم ب بیسوادیه تو‌ندیدم ایقدر فارسیت ایراد داره ببین شیر ی شیر زن ایرانیو خدردی ن ی اجنبی رو

کورش جان والا ه چی نوشتم‌درست بود اگه دقت میکرد دق نمیکردین حالا همه معلم ذدبیات شدین غلط امیلایی میگیری