امور مالی غیرمتمرکز یا دیفای (DeFi) و توکنهای غیرمثلی (NFT) حوزههای نوپایی در صنعت ارزهای دیجیتال هستند که هر دو رشد چشمگیری کردهاند. درآمدزایی این دو حوزه محبوبیت زیادی برای آنها در پی داشته است. با آنکه جنبوجوش در این دو عرصه در ماههای اخیر بهدلیل افتوخیز کلی بازار ارزهای دیجیتال تا حدی فروکش کرده است، تاریخ ارزهای دیجیتال نشان میدهد که اوضاع همیشه اینطور نخواهد ماند.
از کارشناسان سایت تقاضا دارم مقاله ای تهیه کنند که توش آموزش داده باشه چطور یک چیز مثل یک کتاب یا تمبر رو ان اف تی کنیم طوری که اگه فروش رفت اون کالا مثلا کتاب یا تمبر هم همراه ان اف تی فروخته شده باشه ما مجبور به ارسال اون کتاب و تمبر به خریدار باشیم
تو همین سایت مقاله راجب ان اف تی خوندم ولی اصلا تو هیچکدوم از مقالات مشخص نشده بود چطور همچین معامله ای امکان پذیر هست که یک شخص به طور مثال دفترنقاشی رو nft کرده باشه مشخص شده باشه باخرید اون ان اف تی اون دفترنقاشی هم به صورت فیزیکی خریداری شده باشه..
من هم مقالات شمارو خوندم هم تواینترنت منابع فارسی رو گشتم هیچکدوم آموزش نداده بودند چطور امکان پذیر هست شی رو به نحوی nft کرد و به فروش رسوند که خریدار همراه nft اون شی هم خريدارى کرده باشه،چطور در کشور ما اینکار امکان پذیر هست خواهشاً این مسله کاربردی رو راجبش مقاله تهیه کنید چون ماایرانی ها همگی چیزهای داریم که قدیمی و ارزشمند هستند که اگه واقعأ راهکارش سایت وکارشناسان شما لطف بکنه آموزش بده جای فروش به عتیقه فروشی که به عنوان جنس به دردنخور از ماخریداری و به عنوان جنس آنتیک به فروش میرسونه سودش تو جیب خودخانوادهای ایرانی میره که خیلی هامون الان تو این وضیعت بهش نیازمندهستیم
من میدونم تو جهان آزاد امکان این کار هست ولی هرچه تحقیق کردم متوجه نشدم از داخل ایران چطور باید یک سکه که اندازه کوچکی هم داره و با پست به هرنقطه ای از دنیا میشه ارسالش کرد رو میشه nftکردوخودش هم باnftفروخت و به دست خریدار رسوند!
حتی شماکارشناسان عزیز شاید گوشه کنار خونتون شی رو داشته باشید که تو بازاری بزرگتر از عتیقه فروشی ها خریدار داشته باشه و واقعأ دنبال اون شی باشه ولی راهکاری برای عرضه نباشه خوب اینجا شما nftبه ذهنتون میرسه وتااونجایی که باید اون شی رو با هزینه اولیه ای nft کنید مشکلی نیست حتی تو مقاله ای در همین سایت نوشته بودید میشه به صورت رایگان اینکار انجام داد که به نظرم براهمچین مقاصدی اصلا خوب نیست چون اگه خودمnftببینم که رایگان ساخته شده اولين چیزی که میاد توذهنم اینه که این شخص چطور حاظرمیشه هزینه برای ارسال و رسوندن این شی به من بکنه!پس ترجیح میدم مبلغ کمی سولانا یا اتریوم هزینه کارمزد کنم تا شی رو nft کنم حالا نمیدونم باید تو قسمت توضیحات ذکر کنم که مثلا خودسکه بعداز خریداری nftسکه به آدرس متقاضی ارسال میشه یا نه کلا پلتفرمی وجود داره که اشیا یا کارهای هنری که به صورت nft در اونجا عرضه میشه باقابلیت ارسال فیزیکی اون اثر هنری یا شی nft شده عرضه میشه
خواهشا راهنمایی کنید واگه نیازی به مقاله جامع داره تهیه کنید مطمئنا مشکل خیلی ها هست ولی اگه پاسخ از قبل وجود داشته درمقالات که من به چشمم نیومده اذتون خواهش میکنم لینکش برام جیمل کنید یاتوضیحاتش برام جیمل کنید