صرافی کوکوین (Kucoin) بهمناسبت رسیدن تعداد کاربرانش به ۲۰ میلیون کاربر، یک تورنومنت ترید برگزار میکند. در این تورنومنت ۱ میلیون دلار جایزه بین برندگان توزیع میشود.
با سلام برای شرکت در این قرعه کشی آیا باید حساب جدید باشد و اولین بار باشد که معاملات فیوچرز فعال می شود یا با حسابهای قدیمی که قبلا هم معاملات فیوچرز انجام داد ه ایم می توانیم در تورنمنت شرکت کنیم؟
قبل از تبلیغ یه ایمیل می زدید برای این صرافی و سوال می کردید چرا با هویت ایرانی مشکل دارن بعد ملت برن ترید بکنن و پولشونو بلاک کنن به بهانه ایرانی بودن آی پی و هویت
سلام - اون تغییری که توی اهرم مشاهده میکنید، فقط یه نمایش از میزان ریسک فعلی شما رو نشون میده - یعنی داره بهتون نشون میده که با توجه به تغییرات قیمت، ریسک شما چقدر کم یا زیاد شده - محاسبات اهرم ثابته - برای درک بهتر، وقتی معاملتون بسته شد، برید اطلاعات دقیقشو بخونید - اهرم هیچ تغییری نمیکنه
به درگاه غیر مطمئن وصل نشین ، ارز هایی که تو کانال های بامپ و … معرفی میکنن مخصوصا درگاه پوکوین متصل نشید و خرید نکنین ، حساب من پارسال خالی شد روز بعد متوجه شدم والتم رو خالی کرده بودن یک چیزی حدود یک ساعت متصل بود به درگاه پوکوین و حواسم نبود دیس کانکت کنم ، اگه از طریق صرافی غیرمتمرکز خرید میکنین مثل یونی یا پنکیک ، اول وارد سایت کوین مارکت بشین از لیست صرافی ها مستقیم وارد صرافی پنکیک یا … بشین ، سایت های اسکم هم مشابه صرافی پوکوین ممکنه باشه ، بلافاصله بعد خرید و فروش والت رو دیسکانکت کنین ، بعد از خرید و فروش ارز رو به کیف دیگه ای انتقال بدین ، حتی الامکان تایم اتصالتون کوتاه باشه ، کد امنیتی حساب رو به کسی ندید (حروف امنیتی والت یا …)
فیوچر قماره و حماقت محض کاری ندارم الان یکی پیدا میشه میگه من تو افت بازار هم سود کردم ، قاعدتا انگشت شمار پیدا میشن که سود کنن ولی ذات فیوچر برای پر کردن جیب صرافی ها هست ، در نظر بگیرین صرافی های بزرگ اینکه شما ارز بخرین و انتقال بدین به والت و هولد کنین درآمدی که الان از فیوچر دارن رو نخواند داشت ، پس فیوچر یک تله جذابه ، ده بارم سود کنی بلاخره ضرر خوبی میکنی ، فقط و فقط تحلیل و خرید ارز مطمئن و هولد کردن تا رسیدن به هدف ، قمار باز نباشید
ب استرسش نمی ارزه …استرس سیستم کل بدن رو بهم میریزه …من از وقتی ک تو این چن سال وارد ارز دیجیتال شدم …دچار مشکلات اعصاب شدید شدم…الان چند ماهی هست ک معاملاتم رو خیلی کم و کنترل شده کردم…
نکنید ک اول اعتیاد اوره بعد هم کم کم دچار مشکلات اعصاب روان میشید بعد استرس اولین جایی ک میزنه سیستم گوارش ادمه !!!
سلام،
این تنها یه مورده، مورد بدتر دیگش اینه که استاپ رو خیلی وقتها میپره، یعنی استاپت نمیخوره و کلا لیکویید میشی برا خود من اتفاق افتاده. نیازی نبود از یه اکسچنجی که اینگونه ریز و هوشمندانه کلاهبرداری میکنه، دفاع کنی!
موضوع اینه که بنده از طریق کیف پول تراس والت به صرافی پنکک سواپ یا صرافی غیر متمرکز دیگه ای وصل شدم و مثلا ۱۰ دلار داشتم و یه توکن خریدم ، این توکن رشد خوبی کرده که داشتم از ۳۰۰ تا حتی ۳۸۰۰ درصد رشد کرده، تو صفحه کیف پولم این رشد لحاظ شده و مثلا ۱۰ دلار شده ۱۰۰ دلار، اما وقتی مراجعه میکنم به پنکک سواپ یا هر صرافی غیر متمرکز دیگه, با تعجب میبینم که همون ۱۰ دلار رو به من میده!!!
این داستانش چیه!!؟ پس این قیمت این همه رفته بالا کجا میره آخه!!!؟ نه یکبار بلکه چندین مرتبه با ارزهای مختلف،