در ۷ ماه گذشته، بازار ارز دیجیتال و بازار سهام و بهطورکلی اقتصاد جهانی افت چشمگیری را تجربه کرده است؛ افتی که به ایجاد مشکلاتی مانند تورم فراوان، افزایش نرخ بهره، بحران زنجیره تأمین موادغذایی و بحران انرژی و بیثباتی منجر شده است. مجموعه این مشکلات برای هر بازار پرریسکی ازجمله بازار سهام و ارزهای دیجیتال ضربهای قدرتمند محسوب میشود و سرمایهگذاران خُرد و نهادی را مجبور میکند که در چنین شرایط نامشخصی سرمایه خود را از بازار خارج کنند.
والا من هیچوقت شانس نداشتم.و تو این زمینه کلی هم سرمایه گذاری کردم ولی متأسفانه همشو از دست دادم و شاید حدودأ ۱۰درصدش باقی مانده .اگر به شانس خودم نگاه کنم که اصلا امید ندارم که به حالت روند صعوی پیش بره یا بقول معروف به حالت عادی خودش باز گردد..حالا هم سود سرمایه ام پیشکش ، اصلا نخواستیم ، حداقل به سرمایه خودم برسم خوب بود
بازارهای مالی در طول زمان گرایش به رشد و بلوغ دارن، بازار کریپتو هم از این قاعده مستثنی نیست. قطعا بازار فعلی با بازار سال های 2017 تا 2019 از زمین تا آسمون فرق میکنه. این قاعده “تاریخ تکرار میشود” خود فعالان همین بازار ابداع کردند، پس نمیتونه همیشه به عنوان “قانون” در نظر گرفته بشه.
اکثر سرمایه گذارها در ضرر هستن، خود من اشتباه کردم و با پولی که لازم داشتم در قیمت های ۳۰ و ۶۰ هزار خرید انجام دادم. ولی چاره ای نیست و مجبورم مقاومت کنم و تا از ضرر خارج بشم. تا موقعی که نفروشیم ضررمون محقق نشده!
شما مشکلت شانس نیست یکی انتخاب غلط بوده که انجام دادی و دوم خودتو باور نداری…خب وقتی قبلا هم اتفاق افتاده ولی برگشته با قدرت بالاتر سرجای قبلیش خب تا به اینجا تاریخ تکرار شده و مطمئنا بازهم بر میگرده به اون بالا بالاها شک نکن.