قیمت بیت کوین پس از صعودی موقت به بالای سطح ۲۴,۰۰۰ دلار، نوسانات بالایی را تجربه میکند. شاید بتوان دلیل این امر را انتشار گزارش تسلا دانست که بنا بر این گزارش طی فصل دوم سال میلادی جاری، ۷۵ درصد داراییهای بیت کوین خود یا به عبارتی ۹۲۶ میلیون دلار بیت کوین را نقد کرده است.
من هیچوقت شنانس نداشتم. از روزی که پامو گذاشتم تو عرصه ارز دیجیتال ، روند صعودی که اصلا ندیدم و همون اوایل ی مدت کوتاهی قیمتش ثابت بود بعدش هم شروع به ریزش کرده تا به امروز . کلی هم هزینه کرده بودم .با۱۵۰تومن وارد شدم الان دیگه نابود شده اینجوری باشه انگار کل۱۵۰تومنم رفته.کاش حداقل به ی اندازه میرفت بالا که بتونم سرمایه اصلی خودمو برداشت کنم .این کارا به ما نمیاد. رو پیشونیمون نوشته که باید بر خر حمالی کنی باید بری کارگری کنی .تو نباید روز خوشی ببینی
پسر خوب، شانس چیه؟!!! خوب وقتی خودت داری میگی من هیچوقت شانس نداشتم یعنی همیشه داری شانسی وارد هر کاری میشی. سرمایه گذاری یک علم پیچیده هست و کسیکه شانسی در این بازار عمل میکنه یا شانسی به سود میرسه و یا اینکه شانسی ضرر میکنه(که البته احتمال ضرر خیلی بیشتره چون سرمایه گذاری انجام شده از روی آگاهی نیست). من بهت توصیه میکنم حالا که سرمایه ات به صفر نزدیک شده دست بهش نزن و برو دنبال یک شغل درست و حسابی. اصلاً هم اخبار و قیمت کریپتو رو دنبال نکن. هر وقت دوباره بازار گاوی فرا رسید خود به خود از حرفای دیگران متوجه میشی و اون موقع وقت فروشه. وقتی هم فروختی دفعه آخرت باشه پولتو میاری تو کاری که بلد نیستی.
الان ایلان ماسک کسی که دائم توییت میزد دستان الماسی هرگز بیت کوین رو نمیفروشن با این همه کبکبه و دبدبه به غلط کردن افتاد و فروخت پس بفهم این بازار به کسایی که متخصص نیستن رحم نمیکنه حالا خواه ثروتمند ترین مرد جهان باشی و خواه یه آدم عادی.
کاملا درسته . این یه بازار پیچیده و فوق العاده حساسه . اگه کسی بخواد بطور جدی واردش بشه باید مطالعه و اطلاعات هم داشته باشه … نه اینکه در اینگونه معاملات شانس دخیل نیست ؛ اما همه چیز هم نیست …