بحث و گفتگو پیرامون «صرافی کوکوین ۱۰ میلیون دلار سرمایه جذب کرد»

کوکوین، یکی از صرافی‌های مطرح فعال در بازار ارزهای دیجیتال، روز ۲۱ ژوییه (۳۰ تیر) به‌طور رسمی اعلام کرد که مبلغی حدود ۱۰ میلیون دلار در قالب یک سرمایه‌گذاری استراتژیک از طرف سسکویهانا اینترنشنال گروپ (Susquehanna International Group)، یکی از بزرگترین شرکت‌های فعال در زمینه معاملات مبتنی بر تحلیل کمی (استفاده از روش‌های ریاضی و تحلیل‌های آماری)، دریافت کرده است. جدا از این سرمایه‌گذاری ۱۰ میلیون دلاری، قرار است هر دو طرف در ساخت و توسعه اکوسیستم متشکل از ارز دیجیتال کوکوین توکن (KCS) و شبکه بلاک چینی «KCC» یا همان «KuCoin Community Chain» مشارکت داشته باشند و به رشد این استارتاپ بلاک چینی کمک کنند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «صرافی کوکوین ۱۰ میلیون دلار سرمایه جذب کرد» شکل گرفته است.

چرا باید یه صرافی که ترلیون دلاری توش معاملات میشه بیاد خبر از جذب سرمایه ۱۰ میلیون دلاری بده ؟ پس شایعه برشکست شدنشون همچین بیراه هم نبوده و اینکه تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها.. مشکل پیش امده واسه این صرافی ۱۰۰ درصد من با این خبر مطمئن شدم.احتمال داره با ریزش بیشتر بازار این شایعه پر رنگ ترم بشه

سلام من یه مقدار ارز دارم کسی راهنمایی میکنه چطوری میتونم نقد کنم این مقدار ارر رو البته مقدار ارز میگم کم هم نیست اونقدری هست که تو ایران کسی همچین پولی نداره بخاد بابتش بده.کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم

بهترین صرافی ایرانی و خارجی کدومند ؟