شرکتهای سازنده ماینر در سالهای اخیر مدام درحال ارائه محصولات جدیدتر و با مشخصات بهتر هستند. این ویژگیها هرکدام تأثیر مستقیمی بر میزان سودآوری یک دستگاه دارند. در این بین، مهمترین معیارهای سوددهی دستگاه کدامها هستند؟ و پرسودترین دستگاه ماینر بیت کوین در سال ۲۰۲۵ کدام است؟
با احترام .. من یک تولیدکننده رمز ارز هستم .. این آمار و اطلاعات داده شده درست نمیباشد . درحال حاضر با این قیمت بیتکوین یک دستگاه s19 با قیمت 6000 دلار بدون در نظر گرفتن هزینه برق و با توجه به سختی شبکه حد اقل 25 ماه طول میکشد تا قیمت دستگاه مستهلک شود . و با توجه به پول برق ( هر کیلووات 4 سنت)نمیتوان تصور سود مناسبی داشت .. البته من سود سرمایه و تعمیرات و نگهداری ماینر را در نظر نگرفتم .. اینکه در حال حاضر عده ای ماین میکنند و توجیه دارند این است که طول عمر دستگاه را 60 ماهه در نظر میگیرند و تلاش میکنند از برق هر کیلووات 3 سنت استفاده کنند ( یعنی شرایط خاص دارند ).. و در حال حاضر تولیدات خود را هولد میکنند .. در این صورت میتوان در سال 2024 با توجه به بالا رفتن بیت سود مناسب متصور شد . در نگاه وسیع میتوان گفت فعلا امریکا در نظر دارد قیمت بیت پایین باشد تا بتوانند به قیمت مناسب بخرند و زمانی آن را گران کنند و بفروشند .. کاری که با طلا و بازار بورس میکنند . با تشکر