بحث و گفتگو پیرامون «پرسودترین دستگاه ماینر بیت کوین در سال ۲۰۲۵»

شرکت‌های سازنده ماینر در سال‌های اخیر مدام درحال ارائه محصولات جدیدتر و با مشخصات بهتر هستند. این ویژگی‌ها هرکدام تأثیر مستقیمی بر میزان سودآوری یک دستگاه دارند. در این بین، مهم‌ترین معیارهای سوددهی دستگاه کدام‌ها هستند؟ و پرسودترین دستگاه ماینر بیت کوین در سال ۲۰۲۵ کدام است؟

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «پرسودترین دستگاه ماینر بیت کوین در سال ۲۰۲۵» شکل گرفته است.

ترید با هزینه ی کمتر و سود ولی با ریسک بیشتر

آینده نزدیک به خوبی نشان دهد احتمالآ قطعا به با لا صعود می کنند

حالا ماینگ بهتره یا ترید

با احترام .. من یک تولیدکننده رمز ارز هستم .. این آمار و اطلاعات داده شده درست نمیباشد . درحال حاضر با این قیمت بیتکوین یک دستگاه s19 با قیمت 6000 دلار بدون در نظر گرفتن هزینه برق و با توجه به سختی شبکه حد اقل 25 ماه طول میکشد تا قیمت دستگاه مستهلک شود . و با توجه به پول برق ( هر کیلووات 4 سنت)نمیتوان تصور سود مناسبی داشت .. البته من سود سرمایه و تعمیرات و نگهداری ماینر را در نظر نگرفتم .. اینکه در حال حاضر عده ای ماین میکنند و توجیه دارند این است که طول عمر دستگاه را 60 ماهه در نظر میگیرند و تلاش میکنند از برق هر کیلووات 3 سنت استفاده کنند ( یعنی شرایط خاص دارند ).. و در حال حاضر تولیدات خود را هولد میکنند .. در این صورت میتوان در سال 2024 با توجه به بالا رفتن بیت سود مناسب متصور شد . در نگاه وسیع میتوان گفت فعلا امریکا در نظر دارد قیمت بیت پایین باشد تا بتوانند به قیمت مناسب بخرند و زمانی آن را گران کنند و بفروشند .. کاری که با طلا و بازار بورس میکنند . با تشکر