افزایش قیمت و ارزش بیت کوین ممکن است زمینه را جهت کلاهبرداری آماده کند ولی ما می توانیم از این کلاهبرداریها درس عبرت بگیریم به همین دلیل آنها به نوعی ارزشمند هستند، در این بازی پولی که که به سختی بدست آمده به امید بازگشت سرمایه در ارزهای رمزنگاری شده خرج می شود، و این به این معنی است که هوشیاری و سخت کوشی لازمه این صنعت است.
سلام شروین جان
ممنونم که با ما همراه هستی
مطلبی که درباره بیت کانکت زدم اوایل شروع به کار سایت بود و من چون خیلی با مسائل سرمایه گذاری ارزهای دیجیتال آشنایی نداشتم، اون مقاله رو ترجمه کردم.
الآن خودم خیلی به فعالیت های این سایت مشکوک هستم.
سلام
این سایت با توجه به نوع عملکرد و تحقیقی که من و تعدادی از دوستان انجام دادیم قطعا کلاه برداری و از انواع پانزی هست
سودهایی که پرداخت میشه پانزیست
بیمه نیست(اگر خودتان از طریق این بروکر خرید و فروش میکنید اصل سرمایه شما در ریسک بزرگی هست)
سلام
این سایت کلاه برداری ست و متاسفانه روش جدیدی هم در این راه استفاده نکرده
نمونه های زیادی از این سایت از دادگاه های آمریکا سر درآوردن و پول تمام سرمایه گذاران رو از بین بردن
سلام،برادره ی دوست داره ک بهش گفته بیاد توو سایت ویکینگ سرمایه بذاره و ۱۰ درصد سود ماهانه بگزره و اگه زیر مجموعه بیاره ۱۰ درصدم از اون میگیره و اینکه ربات یا هوش مصنوعی معاملاتشون انجام میده،اسمش wkxیا نمیدونم wcx،مدیر محترم سایت لطفا لطفا اگه در این مورد اطلاعاتی دارید جواب منو بدید:folded_hands:
با تشکر