بحث و گفتگو پیرامون «وضعیت بازار: رشد ادامه‌دار قیمت بیت کوین و اتریوم»

قیمت بیت کوین دیروز و همزمان با انتشار اخباری درباره میزان تخمینی تورم ایالات متحده، با تشکیل پایه‌ای قوی در ۲۲,۶۵۰ دلار افزایش یافت. بیت کوین هم‌اکنون در محدوده ۲۴,۴۰۰ دلار معامله می‌شود و قیمت آن نسبت به دیروز ۶ درصد و نسبت به هفته گذشته ۷ درصد افزایش یافته است.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «وضعیت بازار: رشد ادامه‌دار قیمت بیت کوین و اتریوم» شکل گرفته است.

نتیجه میگیریم همه ول معطلن با تحلیل هاشون

الان مارکت پاش رو زمین نسیت کلا رو هواست کوچک ترین خبر یا اتفاق مسیرش رو تعیین میکنه تا زمانی بحث تورم امریکا تموم بشه
برای کسایی که بلند مدت سرمایه گزاری میکنن که مشکلی ندارن ولی ما تریدرا یکم اذیت میشیم به خاطر نوسانات بعضا بی پایه

اگه تحلیل نمیکرد بهتر بود همین مه برگها رو میشه همه تحلیلگر میشن خخخخخخخ

چرا فکر میکنی تریدر بلند مدت مشکلی نداره؟
بیت روروی ۲۰هزار بخری یا روی ۲۵ هزار
زمانیه بیت برسه به ۶۰ هزار میبینی ضررش چقدر سنگین بوده!

زمانیکه روی ۲۵ هزار یک بیت بخری
روی ۲۰ هزار میتونی ۱.۲۵بیت بخری یعنی ۰.۲۵ بیت بیشتر و زمانیکه برسه ۶۰ هزار همین مقدار اندک میشه 15هزار دلار سود از دست رفته !!!

همه ی تحلیل ها میگفتن میریزه ، من نظرم عکسش بود ولی چون همه میگفتن پس گفتم دانش همگانی درستره
که دیدم گند زدن همه :grin:

از این به بعد تحلیل هر کسی رو بخونم بابد برم تحلیل های قبلیشو چک کنم ببینم طرف شوته یا نه

با سلام
من یک آماتور هستم.میخواستم سرمایه گذاری یا هولد کنم بیت کوین رو.به نظرتون خوبه یا نه؟برای یه مدت یکساله مثلا
ممنون میشم نظراتتون رو بگید

سلام خرید ارز مطمئن عین بیت کوین تو محدوده ی قیمتی ای که ارزنده باشه و بالا نباشه و هولد کردن توی والت شخصی و مطمئن برای میان مدت و بلند مدت بنظرم خیلی خوبه

ممنونم از پاسختون دوست عزیز