بحث و گفتگو پیرامون «۳ دلیل برای سقوط روز گذشته بیت کوین؛ وضعیت بازار بدتر می‌شود؟»

ارزش کل بازار ارزهای دیجیتال در روز جمعه ۱۹ اوت (۲۸ مرداد)، ۹.۱ درصد کاهش یافت؛ اما مهم‌تر از آن، ارزش بازار در مرز حمایت روانی یک‌تریلیون دلاری قرار گرفت. سرمایه‌گذاران فراموش کرده بودند که آخرین افت ارزش بازار کمتر از ۳ هفتهٔ پیش رخ داده بود، زمانی که در ۱۸ ژوئن (۲۸ خرداد) این شاخص به حدود ۷۸۰میلیارد دلار رسید؛ اما آیا روند صعودی هفته‌های اخیر متوقف شده و وضعیت بازار همچنان می‌تواند بدتر شود؟

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «۳ دلیل برای سقوط روز گذشته بیت کوین؛ وضعیت بازار بدتر می‌شود؟» شکل گرفته است.

تنها عامل سقوط و صعودهای سریع همین لیکویید شدن هست صرافیهای بزرگ اینکار را انجام می دهند اگر به آینده این بازار علاقمند هستید وارد معاملات اهرم دار نشید که به جز نابودی سرمایه شما حاصلی نداره حتی اگر هزار بار هم برنده باشید یکبار همه چیزتان را از دست میدید معامله اسپات بدون استرس با اینکه سرعت رشد سرمایتون کمه ولی سر آخر برنده هستید (انتخاب ارزهای درست, نماندن رو یک ارز به محض دادن سود بیرون کشیدن و سوییچ روی ارز بعدی که امکان رشد بیشتری داره)

من به شخصه از دو سال پیش که با بازار ارزهای دیجیتال اشنا شدم و بعد با آتی بیشتر در آتی بودم دلیلش سود بیشتر نیست دلیله من برای این کار اینه که اگر من یک تریدر واقعی هستم باید بتونم تشخیص درست داشته باشم و اگر ندارم بهتره لیکویید بشم و برم پی کارم به نظرم اگر کسی نتونه روند بازارو تشخیص بده اصلا نباید وارد بشه چون همان معاملات اسپات هم خطرناکه..شاید ضرری نداشته باشه گفتنش ولی من هر چی دارمو با اهرم 10 روی موقعیت فروش گذاشتم الان قیمت 21250 هست و مطمعن هستم تا 24 ساعته اینده 20400 را میبینه اگر اینطور نشه یعنی هرچی داشتمو از دست دادم و دیگه در این بازار حضور ندارم. من همیشه با همین طرز فکر کار کردم

وقتی شما و هزاران نفر دیگر معامله ای رو باز میکنید در پنل پشت بایننس مجموع اینها هست و میزان افزایش بیت کوین که برای لیکویید شدن درصد بیشتر مشتریان نیاز هست هم قابل جنریت شدنه در اصل اگه درصد بیشتری از افراد شورت بگیرن ، صرافی عکسشو میزنه و بر عکس! در معاملات فیوچرز سود شما به ضرر صرافی هست پس مواظب باش کدوم سمتی پوزیشن باز میکنی

سلام دوستان کسی میدونه چرا تلگرام برام باز نمیشه نصب شده ولی نمیتونم‌وارد بشم قبلا راحت وارد میسدم ولی الان نمیشه

ببخشید میتونید همون لینک که پنج‌سال پیش وادد شدین دارید برام بفرستین برادر عزیز

باید به جای ناامیدشدن امیدوار باشی با ناامیدی هیچ چاله ایی پر نشده که شما بخوایی پرش کنین :heart::+1:

از تلگرام های نسخه داخلی استفاده کن/

یه تریدر واقعی کسی نیست که همیشه بتونه درست تشخیص بده چون این اصلا امکان پذیر نیست، تریدر واقعی کسی هست که از برایند معاملاتش(سود و ضرر) منفعت کرده باشه. درضمن، هیچ کدوم از تریدرها و تحلیلگران شناخته شده دنیا استفاده از معاملات اهرم دار رو پیشنهاد نمیکنند.
اینگه اینقدر با قطیعت میگی “مطمعن هستم” نشون میده هنوز یه تریدر نشدی!! و قیمت همچنان 21240 هست…

پس با یه خداحافظی خوشحالمون کن.21500

اهرم 10 یعنی تا 10 درصد اگر خلاف جهت پیش بینی کنی لیکویید میشی حدود 23500 میشه. نه با یک درصد یک درصد اهرم بین 80-90 هست

من توصیه نکردم کسی اینکارو بکنه.من که همیشه سود نکردم بیشتر مواقع ضرر کردم اما نذاشتم ضرر بالا بره و کنترل معامله از دستم خارج بشه که این هم خودش جزیی از این کاره. عده زیادی حاضر نیستن با ضرر خارج بشن و به امید بازگشت حتی ماهها میشینن که اشتباه بزرگیه
بیشتر منظورم این بود اگر کسی نمیتونه تشخیص بده اصلا نباید باشه چون مطمعنا شانسی داره سود میکنه و یه جا از دستش میده,
آتی, مارجین, اختیار, اسپات, به نظرم همشون به یک اندازه خطرناکن. اگر ندونی کی وارد بشی و کی خارج

شما علاوه بر این که یه تررر رریدر واقعی هستی ، نابغه ی کریپتو هم هستی . اگه همینجوری ادامه بدی صرافی باید از تو پول قرض بگیره با اهرم بالاا