بحث و گفتگو پیرامون «۸ روش کلاهبرداری با ارزهای دیجیتال که هم‌اکنون در توییتر رایج هستند»

به‌تازگی یک کارشناس امنیت در توییتر خود فهرستی شامل ۸ روش کلاهبرداری مرتبط با ارزهای دیجیتال منتشر ‌کرده است که هم‌اکنون میان کلاهبرداران فعال در توییتر رایج هستند و همچنان قربانی می‌گیرند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «۸ روش کلاهبرداری با ارزهای دیجیتال که هم‌اکنون در توییتر رایج هستند» شکل گرفته است.

سلام به روش دیگه هم که دوست خودم مورد حمله قرار گرفت من میگم.
دوست من ادعا کرد که یه نفر به اون پیام داده که در یک صرافی مقداری بیت کوین دارد و چون در کشورهای تحریم شده است نمی تواند برداشت بکند و از او میخاهد که در این صرافی ثبت نام بکند تا اون بیت کوین رو از حساب صرافی خودش به حساب صرافی دوست من منتقل بکند و اون هم برداشت بکند و در عوض بیست درصد پاداش بگیرد .خوب دوست من هم وارد ساید صرافی شد و البته اینو بگم که دوست گفت سایت صرافی دامنه امن ssl و قابل تایید حتی گوگل هم بود که بعد از باز کردن حساب طرف هم مقدار ۵هزار دلار بیت برای دوستم واریز می کنه اما در کمال تعجب هنگام برداشت یه پیام از طرف سایت دریافت میکند که برای فعال سازی حساب باید مقدار ۱۰ درصد موجودی در صرافی بیت کوین یا هر ارز دیگری واریز بکنه و خوب حقیقت این هست چکه دوستم گفت منم طمع کردم اون ۵ هزار رو برای خودم برداشت بکنم و ۵۰۰ دلار واریز میکنه به صرافی و بعد از واریز دیگه دست رسی به سایت هم قطع میشه .
دوستان روش کلاه برداری خیلی زیاد شده هر کی که نمیشناسی در هر شبکه اجتماعی تا پیام داد گفت سلام بدون علیک گفتن بلاک کنید خیلی ساده هست از هزاران طریق سر ادم کلاه میزارند. حتی با ایجاد صرافی با درگاه امن و درگاه پرداخت و…

مورد هانی پات هنوزم که هنوزه برام میاد

سلام چطور میتونم بلاکچین نقد کنم میشه به صرافی شما انتقال نقد شون کنید

سلام آیا میشه نقد کنیم یا خیر .؟ سپاس از شما و تیم همیاریتون :folded_hands::heart: