بحث و گفتگو پیرامون «پس از به‌روزرسانی اتریوم، ماینرها سراغ استخراج کدام ارزهای دیجیتال می‌روند؟»

به‌روزرسانی شبکه اتریوم به مدل مبتنی بر اثبات سهام در اواخر شهریور،‌ استخراج‌کنندگان فعلی این ارز دیجیتال را به‌نوعی در مخمصه می‌اندازد. آنها یا باید تجهیزات خود را بفروشند یا بین ارزهای دیجیتالی که با پردازنده‌های گرافیکی قابل‌استخراج هستند، یکی را برای ادامه فعالیت خود انتخاب کنند؛ اما این استخراج‌کنندگان برای ادامه فعالیت خود سراغ کدام ارزهای دیجیتال خواهند رفت؟

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «پس از به‌روزرسانی اتریوم، ماینرها سراغ استخراج کدام ارزهای دیجیتال می‌روند؟» شکل گرفته است.

حال عزیزانی که ریگ های اتریوم رو با قیمت های غیر واقعی و نجومی می فروختند دیدن داره

این نظر سنجی کاملا درسته .چون پشت پروژه فلاکس تیم قوی و فعالی هست ماینرا به رشدش امیدوارترن تا اتریوم کلاسیک.تیم اتریوم کلاسیک و دولوپرهاش ربطی به تیم اتریوم نداره و در حال حاضر بنیاد جدایی داره برا همین تازه کارها نباید گول این حرف ویتالی رو بخورن

فروشنده که دلاله حال خریدارهاش دیدنیه

سلام و خسته نباشید. ببخشید اگه این بروزرسانی انجام بشه قیمت اتریوم چند برابر میشه

بیش از دو سال است اتریوم اعلام کرده … هر کی زودتر نفهمیده …:thinking::thinking:

هر ارزی رو که ماینرها انتخاب کنن واسه استخراج،بواسطه حجم معاملات مطمئنا رشد و جذابیت پیدا میکنه

سلام دوستان ریگ اتریوم هنوز دارن اتر استخراج میکنن؟
تو استخر f2pool اتریوم برداشته.
من حساب کردم دیدم یه ریگ خوب ۷۲۰ مگاهشی ماهی ۵۵۰ دلار میده.
تو استخر poolin زدم همون ریگ 720mg بیاد تو اتریوم کلاسیک ۵۵ دلار میده ماهی:face_without_mouth:

همه ریگ ها بخوان بیان تو اتریوم کلاسیک که پاداش بین ریگ ها هی نصف نصف میشه فکر کنم ماهی ۲۰دلار هم نده تازه کسای که ریگ دارن اتریوم کلاسیک بزنن هی بخوان بفروشن حجم فروش بره بالا که دیگه نابود میشه میاد زیر ۱۰دلار