با توجه به رقابتیبودن فرایند استخراج و سختترشدن ماینینگ، معمولاً در بازههای زمانی چندماهه دستگاههای جدید و کارآمدتر به بازار عرضه میشوند و آرامآرام دستگاههای قدیمیتر را از دور خارج میکنند. بهترین دستگاه استخراج بیت کوین در سال ۲۰۲۵ کدام مدل است؟ معیارهای مهم در سودآوری یک دستگاه استخراج کدامها هستند؟ پاسخ این سؤالات را در این مقاله میخوانید.
بستگی به برقت داره که چند آمپر ساپورت کنه و چند تا دستگاه بخوای بذاری، اما سری t2tz و M مثل M21 و سری s مثل s9 و s11 و . . . جزو بهترینها هستن البته اگه دستگاه گرون نخوای بذاری
وزارت سمت، منابع طبیعی، سازمان برق ،اداره صنعت و معدن و…و درصورتی که با برقی که از سوخت استفاده میکنه مثل متور برق تعمین میشه استفاده کنید یا انرژی خورشیدی یا از سازمان بورس برق خریداری کنید همه اینا که انجام شد هر موقع که دولت اجازه استخراج داد میتونید استارت کنید که دوستانی که مجوز فعالیت گرفتن الان ۶ماهه اجازه کار ندارن:grin: حالا بسم الله یــــــــــــاالله
سلام وقتتون بخیر دوستان عزیزی که مایلندو تصمیم دارند ماین کنند،بنظر من از ماینرهایی که توسط بچه های خودمون طراحی و ساخته می شن استفاده کنند بهتره چون اولا میدونن از کی و کجا تهیه کردید،ثانیا این دوستان خودشون پشتیبانی می کنند و همراه شما هستند و درصورت مشکل پیدا کردن ماینر خودشان هستند و پشتیبانی می کنند.من که از این کار راضی هستم