بحث و گفتگو پیرامون «بهترین دستگاه های استخراج بیت کوین در سال ۲۰۲۵»

با توجه به رقابتی‌بودن فرایند استخراج و سخت‌ترشدن ماینینگ، معمولاً در بازه‌های زمانی چندماهه دستگاه‌های جدید و کارآمدتر به بازار عرضه می‌شوند و آرام‌آرام دستگاه‌های قدیمی‌تر را از دور خارج می‌کنند. بهترین دستگاه استخراج بیت کوین در سال ۲۰۲۵ کدام مدل است؟ معیارهای مهم در سودآوری یک دستگاه استخراج کدام‌ها هستند؟ پاسخ این سؤالات را در این مقاله می‌خوانید.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «بهترین دستگاه های استخراج بیت کوین در سال ۲۰۲۵» شکل گرفته است.

سلام
ممنون از همراهی شما
راستش درباره سری z اطلاعات زیادی ندارم ولی حتما درباره ش تحقیق خواهم کرد و مقاله ای منتشر میکنیم.

سلام
خیر مشکلی در دستگاه نیست اما نمیشد همه دستگاه‌ها از شرکت بیت مین باشن

سلام این امکان برای کاربران ایرانی در بایننس فراهم نیست که در ازای کریپتو فیات بگیرن

فکرنکنم برق ۳فاز میخواد

از کجا دستگاه بخرم

از کجا دستگاه بخرم بهترین دستگاه چیه من برق مجانی دارم

بستگی به برقت داره که چند آمپر ساپورت کنه و چند تا دستگاه بخوای بذاری، اما سری t2tz و M مثل M21 و سری s مثل s9 و s11 و . . . جزو بهترینها هستن البته اگه دستگاه گرون نخوای بذاری

دیوار، شیپور همه جور ماینر اگهی کردن

سایتهای دیوار و شیپور بهتر از همه جاست هم تنوع مدل داره هم قیمت واقعی
‌‌

وزارت سمت، منابع طبیعی، سازمان برق ،اداره صنعت و معدن و…و درصورتی که با برقی که از سوخت استفاده میکنه مثل متور برق تعمین میشه استفاده کنید یا انرژی خورشیدی یا از سازمان بورس برق خریداری کنید همه اینا که انجام شد هر موقع که دولت اجازه استخراج داد میتونید استارت کنید که دوستانی که مجوز فعالیت گرفتن الان ۶ماهه اجازه کار ندارن:grin::grin::grin::grin: حالا بسم الله یــــــــــــاالله

با سلام
آیا از ی دستگاه ماینر میشه دو ارز همزمان استخراج کرد ؟

بله ، بعضی دستگاهها با استخراج یک ارز ارز ثانویه ای هم به عنوان پاداش واریز میکنن
[email protected]

سلام قیمت دستگاه چنده

سلام ودرود .سوالی وکمکی میخوام نمیدونم ازکی بپرسم .اگر مانیر 30تراهرش خودبخود خاموش بشه وبعد دوباره خنک بشه وبه برق بزنی وبازبعد چند دقیقه خاموش بشه ایراد ازکجا یا کدام قطعه هستش ..ممنون وسپاسگزارم

سلام
وقتی کسایی توایران داریم که مغز متفکر دارند که موتور ماشین را طراحی کردند که سوختش آب باشه
دیگه قصه کجا را می‌خورید .چرا سوخت رایگان نباشه

سلام وقتتون بخیر دوستان عزیزی که مایلندو تصمیم دارند ماین کنند،بنظر من از ماینرهایی که توسط بچه های خودمون طراحی و ساخته می شن استفاده کنند بهتره چون اولا می‌دونن از کی و کجا تهیه کردید،ثانیا این دوستان خودشون پشتیبانی می کنند و همراه شما هستند و درصورت مشکل پیدا کردن ماینر خودشان هستند و پشتیبانی می کنند.من که از این کار راضی هستم 

بستگی به نوع پاور و گرافیک داره

مشکل پاور و سنسور دماست که نیم سوز شده