ما از تسلا استفاده می کنیم چون درست مانند بیت کوین در بدو پیدایش آنرا همچون یک حباب می دانسته اند. تسلا یک فناوری تغییر دهنده صنعت خود است که دارای بازار رو به رشد و بالغ بر ده میلیون مصرف کننده می باشد.
سلام
وقتی به یک چیز میتونیم بگیم ارز و پول که در زندگی روزمره مردم استفاده بشه و چون در حال حاضر بیت کوین(مصداق بحث) راه طولانی تا این هدف داره مردم به عنوان یک کالای سرمایه ای برای حفظ ارزش دارایی هاشون ازش استفاده میکنن، دقیقا مثل طلا و عناصر گران بهایی از این دست که اونها هم با همین هدف خرید و فروش و نگهداری میشن
من تعجب میکنم که اعلام میکنید هیچ کاربردی بجز پولشویی نداره در حالی که چند کلمه قبل گفتید ارز و پول هست و میفرمایید سود کاذب بخاطر تقاضای بیخود داره
اولا اگر الان تقاضا برای خرید طلا افزایش پیدا بکنه روی قیمت تاثیر نخواهد گذاشت؟
دوما معنای سود و سازماندهی رو متوجه نمیشم چون اصلا سودی در کار نیست و تو این مورد خرید بیت کوین و نگهداریش به حفظ ارزش و احیانا افزایش ارزش دارایی کمک میکنه که این با سود تفاوت آشکاری داره و سازماندهی شدن سود ها بسیار گُنگ و نامفومه و اگر توضیح بدید ممنون میشم
اینکه هیجان در افزایش قیمت تاثیرگذاره شکی نیست ولی تو هر بازار نو و جذابی این اتفاق خواهد افتاد و در این بازار به خصوص بخاطر یک سری مزایا تا امروز که تعداد بسیار کمی آگاه به این موضوع شدن و واردش شدن(با توجه به جمعیت دنیا) قیمت در چند ماه اخیر چنین سعودی داشته(که البته یک قسمتیش هیجانیه و به نظر من در بلند مدت هم ادامه خواهد داشت)
در معیار های سنتی که شما میفرمایید این اتفاق یک حباب بسیار بزرگ هست و دیر یا زود منفجر میشود و بسیاری را از بین میبره ولی همانطور که در زمان شیفت شدن مبادله پایاپای با طلا یا زمانِ عوض شدن جای طلا با پول کاغذی عده زیادی اعلام میکردن که کالا و ارز جدید به زودی نابود میشه و مگر میشود سیستم قدیمی و همیشگی ما ناکارامد تر باشه، که تاریخ پاسخ دهنده به این سوال بود
من فکر میکنم شما در زمینه اصول ارزهای دیجیتال مطالعات کافی نداشتید چون حیات ارزهای دیجیتال رو به وضع یک قانون در آمریکا منوط کردید و پیشنهاد میکنم حتی با نگاه نقادانه وایت پیپر ساتوشی ناکاموتو و چگونگی عملکرد ارزهای دیجیتال غیر متمرکز و بلاکچین رو مطالعه کنید
اگر قرار بود با وضع قوانین از طرف حکومت ها ارزهای دیجیتالی غیرمتمرکز نابود بشن تا الان بارها این اتفاق براشون افتاده بود(مطالعه تاریخچه این اتفاقات رو پیشنهاد میکنم) و زمانی که ارزش کل این بازار کسری از خرج های روزمره ابرقدرت های اقتصادی بود راحت تر از بین میرفت تا الان، هر چند که همین الان هم ارزش حدود 200 میلیارد دلاری کل این صنعت هم کسری از بودجه ماهانه کشورهایی نظیر چین و آمریکا و روسیه و غیره نیست
سود، ارزش، معامله گری و سرمایه گذاری هر کدوم مفاهیم جدا و دارای زیرشاخه های متعدد هستن و متاسفانه باهم یکی دیده میشن که باعث اشتباه در تحلیل و محاسبه خواهند شد
موفق باشید