کیف پول کوینومی یک کیف پول دیجیتال محبوب است که از بیشاز ۱,۵۰۰ کوین و توکن دیجیتال پشتیبانی میکند. این ولت یکی از امنترین کیف پولهای دیجیتال محسوب شده و گفته میشود که تا بهحال هک نشده است. کاربران کوینومی میتوانند بهطور امن طیف وسیعی از ارزهای دیجیتال را در یک پلتفرم ذخیره، مدیریت و مبادله کنند. کوینومی به دلیل رابط کاربرپسند، ویژگیهای امنیتی قوی و پشتیبانی گسترده از داراییهای دیجیتال مختلف مشهور است.
با سلام خدمت شما کاربر گرامی. ممنونم از شما. منظور شما این هست که برای ورود به کیف پول و یا بازیابی آن به مشکل برخوردید؟ این عبارت بازیابی هنگام ساخت کیف پول قطعا به شما داده میشه و حفظ اون ضروری هستش.
چند تا ارز دیجیتال مانند ریپل و استلار برای انتقال ارز از یک کیف پول به کیف پول دیگه علاوه بر آدرس مقصد، تگ یا ممو هم میخوان. اگه تو تراکنشی که تگ میخواد، تگ رو وارد نکرده باشن متاسفانه اون ارز از دسترس شما خارج میشه و نمیشه کاری براش کرد.
سلام دوستان ، تو شیپ شیفت کوینومی تقریبا ۱۰۰۰ دلار ترون رو به تتر تبدیل کردم ، کارمزد تقریبا ۴۰ دلاری ازم کم کرد.هنوز به حساب تتر اضافه نشده . تو هیستوری واریز تایید شده و ۱۴ ساعت هم گذشته و در حال انتقاله. معمولا چقدر طول میکشه ؟
سلام و خدا قوت
من یک انتقال داشتم از کیف پول کویینمی اما چند روز هست که در حال تایید ارسال هست. از کیف پول من این مقدار کسر شده ولی تایید ارسال تکمیل نمیشه و تو همون حالت مونده. آیا میتوان کاری کرد مثلا متوقفش کرد.