بحث و گفتگو پیرامون «ترون چیست؟ معرفی کامل بلاک چین Tron و ارز TRX»

ترون (Tron) پلتفرم بلاک چینی غیرمتمرکزی است که با هدف دگرگون‌کردن صنعت سرگرمی راه‌اندازی شده است. این بلاک چین هدف اصلی‌اش را ایجاد پلتفرمی رایگان و بین‌المللی برای به‌اشتراک‌گذاشتن محتوای دیجیتال عنوان کرده است. این پروژه بستر مناسبی برای قراردادهای هوشمند و اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز ارائه می‌کند و با سرعت زیاد و کارمزد نزدیک به صفر خود، رقیب قدرتمندی برای اتریوم به‌شمار می‌رود.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «ترون چیست؟ معرفی کامل بلاک چین Tron و ارز TRX» شکل گرفته است.

سلام
پروژه‌هایی مثل اکواسمارت و بنک آو ترون که به اسم قرارداد هوشمند فعالیت میکنن کاملا کلاهبرداریه.

سرمایه‌گذاری روی ترون مثل هر سرمایه‌گذاری دیگه‌ای میتونه هم ممکن سود بده هم ضرر.

سلام از دو طریق:

خرید مستقیم با ریال از سایت صرافی ایرانی (جستجوی خرید ترون در گوگل)
خرید تتر یا بیت کوین یا هر ارز دیگه از صرافی ایرانی و تبدیل اون به ترون در صرافی خارجی مثل بایننس

سلام لطفا جزئیات بیشتری ارائه بدید. به چه کیف پولی و چه از طریق؟

داداش فکر کنم سوال رو اشتباه پرسیدی! باید بپرسی یه ساتوشی چندتا ترون میشه؟! :joy:

پولت رو دلار و طلا کن که هیچوقت پشیمون نمیشی. تو این بازار هم نیا.

طی یه دوره ایردراپ مقداری ارز APENFT به دارندگان ترون و بیت‌تورنت داده شد.

اگر تعداد زیادی ترون رو در کیف TRONLINK PRO استیک کنی و انرژی و پهنای باند بگیری شبکه ترون به جای کارمزد از انرژی و پهنای باند شما استفاده میکنه.

من حدود ۲۱هزار ترون رو استیک کرده ام و از همین راه تراکنشهای رایگان انجام میدم.

من اولین بار که ترون خریدم هر ترون ۲۰۰ تا تک تومن بود.
شما از روی نمودار قیمت میتونین قیمت هر روزی رو دربیارین.
اول اول تقریبا ده تا یه تومنی بوده اگ اشتباه نکنم.

سلام کسی درمورد پروژه اکو چیزی میدونه؟لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه

انتقال تتر روی شبکه ترون رایگان نیست !

ترون دوتا ضعف داره اولي خود جاستين سان بنيانگذارشه بخاطر پروژه های که نیمه راه ولشون کرد و شکست خوردن دومی داشتن استبل کوین اختصاصی