ترید (Trade) یکی از اصطلاحات پرکاربرد در بازارهای مالی است. این عبارت بهصورت تحتالفظی بهمعنای معامله یا معاملهگری است؛ اما مفهوم و کارکرد حقیقی ترید چیست؟ ترید در بازارهای مالی بهمعنای خرید یک دارایی در کمترین قیمت و فروش آن با بیشترین قیمت و کسب سود از این اختلاف قیمت است.
اینجا همه دنبال اون خونه و لکسوس هستن که شما داشتی؟! دقیقاً قبلش چکار میکردی که لکسوس و حومهات رو داشتی؟! خب همون کار رو ادامه میدادی دیگه! این شاخه اون شاخه و طمع بیچاره میکنه آدم رو…
سلام. ممنون از مطالب فوق العاده ای که قرار دادید. اما یک موضوع من رو خیلی درگیر کرده. کسی که نوسان گیره و در تایم فریم های کوتاه مثل یک، سه و پنج دقیقه معامله میکنه و با سودهای پایین از معامله خارج میشه، اگر بخواهد سفارش limit بذاره که واقعا فرصت معامله رو از دست میده. اگر بخواهد سفارش مارکت بذاره و پول زیادی رو هم درگیر کنه ممکنه بالاتر یا پایین تر از اون قیمت مد نظرش وارد معامله بشه و این یعنی ضرر تمام! حالا چاره چیه. من خودم الان درگیر این موضوع هستم و حسابی پیگیر. یک زمانی با پول کم وارد شدم و همیشه معاملات مارکت سفارش گذاری میکردم و شاید اختلاف قیمتم چند صدم درصد میشد، ولی حالا که پولم زیاد شده دچار مشکل شدم و وقتی وارد معامله مارکت میشم باید با اختلاف قیمت چند درصدی وارد معامله بشم و این یعنی ضرر خالص. آیا میتونید من رو راهنمایی کنید؟ البته خیلی ها راهکارشون این بوده که تایم فریم رو بالا ببرم و از سفارشات limit استفاده کنم، ولی من از اول رو تایم های پایین سود گرفتم و روی تایم های بالا ضعیف هستم و چون بر اساس اندیکاتورهای شخصی خودم معامله میکنم، فرصت معامله رو از دست میدم.
سفارش بازار در تایم فریم های پایین اصلا صلاح نیست زیرا صرافی ها برای مارکت اردر فی یا هزینه زیادی میگیرند . من خودم سعی میکنم لیمیت اردر استفاده کنم حتی در تایم فریم ۵ دقیقه
وقتی خرید را انتخاب کردید شما به افزایش قیمت ارز اعتقاد دارید و وقتی فروش یا سل را زدید به کاهش قیمت و پایین آمدن قیمت نظر و اعتقاد دارید . تعیین جهت درست مساوی با سود شما مثلا اگر بای یا خرید زدید و قیمت رفت بالا سود میکنی اگه قیمت پایین بیاد ضرر
ترید و بازارهای مالی هم یک نوع طرح پانزی و شبکه هرمی هستن که سودی که ما بدست میاریم از پولی هست که دیگران در بروکر واسطه از دست دادن منتهی در بروکرها و صرافی های فارکس و ارز دیجیتال چون بر خلاف شبکه های هرمی همیشه بالای 90 درصد افراد ضرر میکنن این بروکرها به کارشون ادامه میدن شاید صد سال دیگه که همه حسابی حرفه ای شدن و بیشتر افراد به سود رسیدن این بروکرها ورشکست بشن