قیمت بیت کوین از سال ۲۰۰۹ تاکنون چقدر رشد کرده است و در این سالها چه عواملی بر قیمت این ارز دیجیتال تأثیرگذار بودهاند؟ این مقاله به این سؤال پاسخ میدهد.
سلام
امیدوارم حالتون خوب و تنتون سالم باشه.
اگه قصد دارید که درآمد دلاری داشته باشید قطعا فارکس یک راه بسیار جذاب میتونه باشه براتون…
من قصد داشتم بهتون یک بروکر معتبر که روش های واریز و برداشت زیادی از جمله ریالی داره معرفی کنم یونیکورن بروکر
برای مشاهده خدمات بیشتر و آموزش @unfxb_persian
دیدن کنید و جزئیات بیشتر را مشاهده کنید.
ممنون که وقتتون رو بهم دادید و امیدوارم براتون مفید باشه …
اتفاقا منم تو دانشگاه وقتی بیت کوین 3 هزار دلار شده بود میگفتم بخرین که بعدا پشیمون میشید.
ولی کسی گوش نمیداد ، الان بهم میگن چ اشتباهی کردیم حرفتو گوش نکردیم. یادش بخیر
سلام.قشنگ ترین مقاله ای که در مورد ارز دیجیتال تو این چند سال خوندم(با اختلاف).کامنتای
اخرش خیلی باحال بود.آدمو میبره به گذشته.من از بیت 3600 دلار باهاشم. قیمت الان بیت الان به تاریخ فروردین 1402 حدود 27800 دلار هست.پیش بینی من از قیمت بیت در سال 2023 حدود 78 هزاردلار هست. و در سال 2024 به قیمت 98 هزاردلار میرسه. قیمت شیبا هم در اواخر 2023 به 0.0002 دلار میرسه و در 2024 به قیمت 0.0035. ایشالا در اواخر 2024 برمیگردم.
من با 1دلار و به عنوان سرگرمی شروع کردم و30واحد رو خریداری کردم میدونستم ارزشش میره بالا ولی نه تا64/000دلار تا قیمت33هزار دلار داشتمشون پیشنهاد خرید داشتم ولی نگه داشتم بعد مدتی ایمیل هک حسابا اومد که گفتن خالی شده البته به قول یکی از دوستام کار خودشون بوده چون ارزش زیادی پیدا کرده بود