بحث و گفتگو پیرامون «آشنایی با زبان‌های برنامه نویسی بلاک چین»

اگر بخواهم در آینده به یک توسعه‌دهنده‌ی بلاک چین تبدیل بشوم از کجا باید شروع کنم؟ چه زبانی برای شروع برنامه‌نویسی بلاک چین بهتر است؟ اگر ایده‌ای در حوزه‌ی ارزهای دیجیتال و سیستم‌های توزیع‌شده داشته باشم با چه زبانی می‌توانم آن را پیاده‌سازی کنم؟ اینها سؤالاتیاست که ممکن است این روزها به ذهن بسیاری از علاقه‌مندان فناوری بلاک چین برسد. در این مقاله سعی کردیم تا راهنمایی برای انتخاب زبان برنامه‌نویسی مناسب برای تازه‌‌واردان گردآوری کنیم.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «آشنایی با زبان‌های برنامه نویسی بلاک چین» شکل گرفته است.

من امروز یعنی یکسال بعد از سئوال زیبای شما بصورت اتفاقی تازه پرسشی رو که مطرح کردید رو دیدم . باید به شما بابت این هوشمندی تبریک گفت ! سئوال شما در واقع پاسخش ۱۵ سال آتی اقتصاد و رمز ارز را در بر میگیرد و بنده در این زمینه شخصاً قدم برداشتم و از اینکه میبینم اشخاصی مانند شما با این سطح هوش و دید نکته بینانه وجود دارند واقعاً خوشحالم و برای شما آرزوی تندرستی و شادکامی دارم .

دوست عزیز مگر شما در مورد یک کالا یا محصول روتین دارید صحبت میکنید ؟ به نظر من یا اشتباه نوع سئوالتون رو مطرح کردید یا نتونستید منظورتون رو درست بیان کنید