بحث و گفتگو پیرامون «۷ اشتباه مرگبار در ترید ارزهای دیجیتال»

بعد از خواندن مقاله‌ی رازهای تریدینگ ارزهای دیجیتال وارد بازی فوق‌العاده‌ی سرمایه گذاری شده‌اید؟‌

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «۷ اشتباه مرگبار در ترید ارزهای دیجیتال» شکل گرفته است.

خوشحالم که واستون مفید بوده و امیدوارم کمک کنه که دیگه اشتباهات شما نباشن و همچنین منم امیدوارم کلا همه برن تو سود و خوشحال و راضی و غیر مغرور باشن D:

خوشحالم که مفید بوده واستون

با ما همراه باشید

سلام، خوشحالم که این موضوع برای شما مفید بوده
برای پیدا کردن آدرس هایی برای خرید ارز دیجیتال بهتر هست که خودتون کمی تحقیق و بررسی کنید و از دوستانی که در این زمینه تجربه های موفق داشتند پرس و جو کنید.

با آرزوی موفقیت برای شما

با درود و احترام من مطالب زیاد می خوانم ولی این متن شما بسیار عالی و به نکاتی بسیار خوبی اشاره کرده بود که کاملا طبق استراتژی من در معاملات ارز دیجیتال بود و تا این زمانی متنی به این خوبی نخوانده بودم حتی در این سایت هم… امیدوارم اصول کلی روانشناسی معامله در استراتژی همه افراد جا بگیرد و همگی پرسود باشیم

با درود و احترام من مطالب زیاد می خوانم ولی این متن شما بسیار عالی و به نکاتی بسیار خوبی اشاره کرده بود که کاملا طبق استراتژی من در معاملات ارز دیجیتال بود و تا این زمانی متنی به این خوبی نخوانده بودم حتی در این سایت هم… امیدوارم اصول کلی روانشناسی معامله در استراتژی همه افراد جا بگیرد و همگی پرسود باشیم

منم این شغل رو دوست دارم ، منتهی یا دارم درجا میزنم یا پول از دست میدم ، دقیقا خودم را گول میزنم ، طمع دارم ، توهم میزنم ، وقتی تحلیل میکنم و تاییده میگیرم بازم نمیدونم چی میشه باضرر مواجهه میشم یا شاید هم بدجایی ورود میکنم هنوز نیاز ب تجربه دارم ، ولی وقتی تحلیل میکنم و ورود نمیکنم حتی بیشتر از اون چیزی ک حدسود گذاشتم میده خخخ. دوستم میگه وقتی میخوایی معامله ای باز کنی ، با ماهمانگ باش تا برعکسش بگیرن ، الانم حالم بده واقعا نمیدونم دیگه چیکار کنم ، بعضی وقتا میزنه سرم این شغلو ببوسم بزارم کنار ، ولی باز میگم من زحمتشو کشیدم وقت گذاشتم ، در کل حالم بده اصلا هیچی نمیدونم

چقدرررررر عالی بود… هرچی بگم کم گفتم درمورد خوب بودن این مطلب ممنونم :hibiscus: ازتون