کیف پول متامسک (Metamask) یکی از کیف پولهای رسمی و معتبر شبکه اتریوم (Ethereum) است که به دو صورت اپلیکیشن موبایلی و افزونه مرورگر میتوانید از آن استفاده کنید. این کیف پول قدرتمند به شما اجازه میدهد تا بهراحتی و با امنیت کامل، اتریوم (ETH) و توکنهای مبتنیبر استاندارد ERC-20 را ذخیرهسازی کنید.
سلام وقت بخیر من قبل از اینکه ادرس شبکه باینس اسمارت چین رو تو ولت متامسک ادد کنم یه تراکنش به شماره ولت انجام دادمم هیچ مبلغی به ولت واریز نشد بخاطر اینکه کیف پول روی شبکه اتریوم بوده است .و بعد متوجه شدم که انتقال رو شبکه بایننس اسمارت بوده انرا به صورت دستی وارد کردم ولی الان نمیتوانم انرا swap کنم یا به ارز دیگه تبدیل کنم
یکی از بزرگترین ایرادات سایت ها در رابط آموزش افزودن ارز ها از طریق آدرس قرارداد هوشمند می باشد که مراجعین نمیدانند چگونه آدرس قرارداد را بدست بیاورند .. نمونه آدرس قرارداد ارز ای کش و دوم بدتر حالا کیف پول ویا ولت این ارز را دارا میباشد و مشکل کانورتر کردن آدرس دریافت این ارز می باشد .. یک آموزش کامل در این رابطه نیاز است که در سایت قرار بگیرد
salam kif pol man be binance vasl hast va man bnb kharidam vali hesab eth man khali ast man mikham kharid konm hesab eth mano mikhad chejory bnb mo tabdil be eth konm