بحث و گفتگو پیرامون «گرین (Grin) چیست؟ + آموزش کامل نصب کیف پول‌ گرین»

گرین (Grin) ارز دیجیتالی است که اولین بلاک آن در ۱۵ ژانویه ۲۰۱۹ استخراج شد و از آن زمان تاکنون شبکه آن بی‌وقفه به کار خود ادامه داده است. گرین که توجه علاقه‌مندان قدیمی بیت کوین را به شدت جلب کرده، یک ارز دیجیتال با قابلیت‌های حفظ حریم خصوصی و در بستری ارتقا یافته از بلاک چین بیت کوین، به نام میمبل‌ویمبل پیاده‌سازی شده است. در این مقاله به معرفی گرین، تاریخچه پیدایش آن، نحوه کار کردن گرین، خرید و نگهداری آن خواهیم پرداخت.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «گرین (Grin) چیست؟ + آموزش کامل نصب کیف پول‌ گرین» شکل گرفته است.

سلام، سپاس از همراهی شما
نمی‌تونم پیشنهادی مبنی بر خریدن یا نخریدن این ارز بدم؛ اما به خاطر نوآوری و حمایت جامعه‌ای که داره، یکی از ارزهای دیجیتال آینده‌دار محسوب میشه

سلام، ممنون از همراهیتون
در حال حاضر چند استخر معروف مثل f2pool، استخراجش رو با کارت گرافیک پشتیبانی میکنن
مطلب آموزش کامل استخراج گرین به زودی آماده خواهد شد!

اتریوم محدودیت سکه نداره و همین باعث میشه که نتونه مثل بیت کوین به یک ابزار ذخیره ارزش کامل تبدیل بشه
ولی از نظر کاربردی، جای پیشرفت خیلی زیادی داره
این پروژه از نظر فاندامنتال در بلندمدت به شدت قوی هستش. حالا اینکه در کوتاه مدت از نظر تکنیکال چجوری رفتار میکنه، فکر نکنم مهم باشه.

سلام من مقداری ارز گرن تو کوئینکس دارم نمیتوانم انتقال بدم کسی میتونه کمکم کنه؟

سلام آقای ملک پور مقداری ارز گرین تو کوئینکس دارم به نظرتون کجا میتونم انتقال بدم؟
لطفا راهنمایی کنید