دوستان در مورد شرکت اربیت کسی شناختی داره ؟
سلام.شما خودتون جایی یا سایتی سراغ دارید که معتبر باشه و توش سرمایه گذاری کرد؟
سلام،ممنون از مقاله خوبتون.در کل هر جا که وعده سود زیاد باشه چه بورس و رمزارز و… و چه طرح های این چینی،پای کلاهبرداری در میان هست.خواندن تاریخچه و عبرت گرفتن کمک میکنه در آینده گرفتار این موارد نباشیم.ضرب المثل هست میگه مشک آن است که خود ببوید،خود جنس و مورد خوب باشه نیازی به تبلیغات زیاد نیست.خیلی از سهام شرکتها بودن بدون تبلیغات به واسطه عوامل بنیادی رشد کردن و سود بادوام دادن و خیلی هاشونم فقط به خاطر حجم پول و تبلیغ و جو بالا رفتن و بیشتر سودی که دادن رو پس گرفتن.نتیجه اینکه تحت تاثیر اخبار و تبلیغات نباشیم و خودمون به تنهایی تحقیق کنیم.اینجا یه ارتش تک نفرست:-) دوست داشتین ثبت کنید.
سلام خسته نباشین سایت Qoojpn چطوره عالی چندروز پیش تولد ۵سالگیش بود لطفان راهنمایی کنین
سلام . این شرکت های پانزی ممکنه بگن که ما در مقابل پول شما ضمانت بهتون میدیم ؟ مثلا برای یک میلیارد تومان ضمانت ملکی در اختیارتون قرار میگیره یا برای سیصد میلیون تومان تعهد محضری داده میشه.
سایت تیمون هم طرح پانزی دارد tmon
سود بالا و هوس بر انگیز- سایت نامعلوم- نبود آدرس و …
سلام وقت شما بخیر
در مورد شرکت تیمز چه اطلاعاتی دارید
https://www.thamesvip.com
سلام
من اخیرا وارد یک سیستمی شدم که همان بلاک چین هست و ارز دیجیتال puma cion global
در این سامانه شما پی کوین خریداری میکنید و بعد به مدت یک سال یا دو سال و یا سه سال آن را قفل میکنید که با سود های ماهیانه همراه است
ولی اعضا خیلی اصرار بر دعوت افراد دارند برای بالا بردن تقاضای کوین و بالا بردن سود
شما هر چه زیر مجموعه ببری سود بیشتری نصیبت میشه
و افرادی هم در این گروه هستن که سود های کلان میگیرند و به ما هم وعده ی سود زیاد داده میشه، فقط این سود زیاد را مشروط به اوردن زیرمجموعه میدونند
این گروه بنام کیمیاگران فعالیت میکنند و موسس اون هم اقایی با نام صالحی هست
من مشکوکم به گروه که نکنه همون پانزی باشه …
لطفا دوستان من را راهنمایی کنید؟
سلام من مقدار 200تتر تو ربات تلگرامی به قصد سرمایه گذاری تتر واریزکردم به ادرس کیف پولشون حالا تو تلگرام دیگه جواب نمیدن ایا راهی داره پولمو پس بگیرم ؟دوستان اگه کسی میدونه راهنمایی کنه؟رباتvipscalpbot
درود برشما----ممنون از مطلب پر مفهوم ارایه شده