اگر در جایی به شما وعده داده شد که در ازای سرمایهگذاری، سودهای نجومی (غیرمنطقی) و تضمینی (مثلاً ماهی بیش از ۱۰درصد) دریافت میکنید، احتمالاً با یک ترفند پانزی طرف هستید که میخواهد کلاه بزرگی بر سرتان بگذارد و سرمایهای را که سالها برایش تلاش کردهاید به چنگ بیاورد؛ ترفندی که این روزها با گسترش شبکههای اجتماعی به یکی از رایجترین شیوههای کلاهبرداری تبدیل شده است.
سلام
خیر سایتهای فاست ذاتا پانزی نیستن اما ممکنه روش پانزی در اونا انجام بشه
در کل درآمد سایت های فاست اونقدر کمه که به هیچ عنوان ارزش وقتگذاری نداره
موفق باشید
یکی از این سایت های کلاه برداری پیشرفته (ایران کوین ماین)و الخصوص سایت (فراآموزش)که با هدف آموزش ارزهای دیجیتال ازتان پول میگیره ویک سری دروغ و مزخرف بهتان تحویل میده در ضمن بیشتربالای 90درصد مطالب سایت را کپی رایت است وپارت وفایل ها هم ناقصه و برخی هاشان هم خرابه وبا هیچ نرم افزاری هم باز نمیشه هیچ آدرس و تلفن واقعی هم نداردتلفن واتساپ پشتیبانی اش هم که از روسیه است وجواب درستی بعد خرید نمیدن .دوستان در تور این سایت های کلاه برداری نیفتید.من از تجربه ای که داشتم بهتان گفتم همین
نظرتون درباره طرح smartworld چیه؟ با هر سرمایه ای هرماه ۱۵ درصد سود تضمینی میده و بعد ۱۵ ماه پولت دوبرابر میشه. اگر زیرمجموعه بگیری مزایا و سودهای عالی میده. اسمارت وورد اسمش هست
چه تفاوتی میان استخراج یا ماینینگ ابری (Cloud mining) و سیستم POS یا همون استیکینگ است در ماینیگ؟ در استیکینگ هم یک سود ثابت ماهیانه به کاربر داده میشود و کمپانی های بزرگی از جمله اتریوم یا بایننس نیز این سیستم سودهی را دارند
باسلام و احترام
ممنون از مقاله بسیار عالی و خوب شما .
ولی چند نکته رو لازم دونستم که در تکمیل مقاله شما اضافه کنم.
اول اینکه روش که درسیستم هرمی توضیح دادید درواقع یک روش فروش محصول یا همان نتورک مارکتینگ هست که در تمام دنیا شناخته شده است و حتی تدریس می شود .
این که بعضی از ان سو استفاده می کنند دلیل بر بد بودن ان نیست .
دوم در ارزها دیجیتال روشهای برای کسب دارمد وجود دارد که بسیار شفاف و روشن هست و در ضمن پول افراد در هیج جا ذخیره نمی شود که کسی یا طراح سیستم بخواد کلاه بردای کند و سرمایه مردم راببرد .
در واقع درامد افراد مستقیما درکیف پول خودشان انتقال پیدا میکند توسط خود اعضا و سیستم هیچ دخالتی در ان ندارد .
اگر دوستان توضیحات بیشتری خواستند بنده در خدمتتون هستم .
با سلام.
با خوندن این مقاله و این کامنتها یکم ترس برم داشت.
میخواستم ببینم اعتبار سایت پامپ سیگنال دات آی او در چه حد هست. سود خوبی میده ده روزی میشه به این سایت پیوستم . مبلغ بالائی هم سرمایه گذاری کردم.
ممنونم بابت این همه اطلاعات مفید و علمی . استفاده کردم.
سلام. اگر شرکتی سود معقول و کمی را پرداخت کند و باهدف سرمایه گذاری در استخراج رمز ارزها و مسکن و متاورس و غیره فعالیت کند آیا میتوان گفت قابل اعتماد هست؟