بحث و گفتگو پیرامون «آموزش استخراج بیت کوین با کامپیوتر معمولی و لپ‌ تاپ؛ آیا سودآوری دارد؟»

اگر به دنبال استخراج بیت کوین با کامپیوتر خانگی و یا لپ‌ تاپ هستید، باید گفت که انجام این کار در مقایسه با سال ۲۰۰۹ که ساتوشی ناکاماتو، خالق بیت کوین، در آن پیش‌قدم بود، بسیار متفاوت است. این روزها، استخراج ارزهای دیجیتال در میان دوستداران این حوزه بسیار محبوب شده و با توجه به ارتقای تجهیزات سخت‌افزاری لپ‌تاپ‌ها، این سؤال که آیا می‌توان به استخراج بیت کوین با لپ تاپ روی آورد، در ذهن شکل می‌گیرد. در ادامه به توضیح وضعیت کنونی استخراج با کامپیوتر و لپ‌ تاپ پرداخته و به شما عزیزان چهار مورد از بهترین نرم‌افزارها برای انجام این کار را معرفی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «آموزش استخراج بیت کوین با کامپیوتر معمولی و لپ‌ تاپ؛ آیا سودآوری دارد؟» شکل گرفته است.

ممنون از توجهتون اصلاح شد

سلام
خیر دوست عزیز سوداوری نداره و ممکنه اسیب بزنه به دستگاه

چی جوری نیشه لطف کنی بگی

سلام ، با لبتاب ایسوز با رم ۳۲gb DDR4 up to 2933 MHZوهارد 500gb ssd و 1tb hhd و cpu intel 10th core i7 و گرافیک gtx1660TI. refresh rate 144hz ویندوز ۱۰ اورجینال آپدیت شده به ۱۱ و فن خنک کننده دوبل و توربو فن در چه حدی میشه ماین کرد ؟!

از لحاظ تئوری میشه با گوشی یا لب تاب ارزهای دیجیتال رو استخراج کرد اما از لحاظ عملی گوشی شما نابود میشه و پردازنده اون از کار می افته این در صورتی هست که دستگاه ها و ماینر های مخصوص این کار به سختی کار استخراج را انجام می دهند و این روند هر ساله سخت تر میشه و صرفه اقتصادی نداره پس چطوری میتوانید با گوشی استخراج کنید …
بهتر است به جای استخراج ارزهای دیجیتال با گوشی ویا کسب درآمد از سایت های کلیکی و تلف کردن زمان خودتون برید و آموزش خرید و فروش ارزهای دیجیتال رو یاد بگیرید و با کمترین سرمایه شروع به کار کنید .
هر سوال و یا مشکلی داشتید میتونم در تلگرام کمکتون کنم : mr_fokr
با تشکر از سایت خوب و مطالب محبوب تون :slight_smile:

از لحاظ تئوری میشه با گوشی ارزهای دیجیتال رو استخراج کرد اما از لحاظ عملی گوشی شما نابود میشه و پردازنده اون از کار می افته این در صورتی هست که دستگاه ها و ماینر های مخصوص این کار به سختی کار استخراج را انجام می دهند و این روند هر ساله سخت تر میشه و صرفه اقتصادی نداره پس چطوری میتوانید با گوشی استخراج کنید …
بهتر است به جای استخراج ارزهای دیجیتال با گوشی ویا کسب درآمد از سایت های کلیکی و تلف کردن زمان خودتون برید و آموزش خرید و فروش ارزهای دیجیتال رو یاد بگیرید و با کمترین سرمایه شروع به کار کنید .

از لحاظ تئوری میشه با گوشی ارزهای دیجیتال رو استخراج کرد اما از لحاظ عملی گوشی شما نابود میشه و پردازنده اون از کار می افته این در صورتی هست که دستگاه ها و ماینر های مخصوص این کار به سختی کار استخراج را انجام می دهند و این روند هر ساله سخت تر میشه و صرفه اقتصادی نداره پس چطوری میتوانید با گوشی استخراج کنید …

سلام ببخشید من کامپیوتر قدیمی دارم میتونید بگین با چه برنامه ای میشود بیت کوین استخراج کرد

سلام سیستم من میشه گرافیک rtx 2060 6 gig رم 16 و core i5 نسل 8