بحث و گفتگو پیرامون «پرونده ویژه: گسترش استخراج ارز دیجیتال در ایران؛ تهدید یا فرصت؟»

دیدگاه‌های مختلفی درمورد استخراج ارزهای دیجیتال وجود دارد؛ برخی معتقدند که سهم برق آنها است که در تابستان به یغما می‌رود و برخی‌ هم به ماینینگ ارزهای دیجیتال به شکل فرصتی نگاه می‌کنند که ایران نباید در شرایط کنونی‌اش از دست بدهد، سودهای شخصی که افراد می‌توانند از این حوزه کسب کنند هم جای خود را دارد. وب‌سایت ارزدیجیتال نظر کارشناسان این حوزه را جویا شده است و در این مطلب به‌طور مفصل نظرات مخالف و موافق را آورده، تاریخچه و جنبه‌های مختلف این صنعت جدید را مورد بررسی قرار می‌دهد. احتمالا در پایان این مطلب خودتان می‌توانید تصمیم بگیرید که با استخراج موافق هستید یا مخالف.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «پرونده ویژه: گسترش استخراج ارز دیجیتال در ایران؛ تهدید یا فرصت؟» شکل گرفته است.

بسیار جامع بود و نظراتی مطرح شده بود که منطقی به‌نظر می‌رسیدن. اما من به خودم این حق رو می‌دم که کمی بدبین بمونم، به‌خاطر اینکه افرادی که این موارد رو مطرح کردن به‌طور مستقیم یا به‌طور بالقوه ذی‌نفع هستند. اگه صحبتی هم با یک مخالف صاحب‌نظر (البته اگه وجود داره D:) می‌شد خوب بود.

<p>سلام &lt;strong&gt;یه سوالی داشتم ممنون میشم هر کسی که جوابشو میدونه کمک کنه&lt;/strong&gt;

&lt;blockquote&gt;من میخوام یه سرور برای ترید بخریم. بنطر شما یه سرور ترید چه ویژگی هایی باید داشته باشه ؟&lt;/blockquote&gt;&lt;blockquote&gt;پینگ خوب؟ سرعت خوب ؟ ثابت بودن آی پی ؟&lt;/blockquote&gt;&lt;blockquote&gt;ممنون میشم هر کسی که اطلاعاتی داره کمک کنه این چالشو حلش کنم.&lt;/blockquote&gt;</p>

سلام
یه سوالی داشتم ممنون میشم هر کسی که جوابشو میدونه کمک کنه

من میخوام یه سرور برای ترید بخریم. بنطر شما یه سرور ترید چه ویژگی هایی باید داشته باشه ؟
پینگ خوب؟ سرعت خوب ؟ ثابت بودن آی پی ؟
ممنون میشم هر کسی که اطلاعاتی داره کمک کنه این چالشو حلش کنم.

سلام
یه سوالی داشتم ممنون میشم هر کسی که جوابشو میدونه کمک کنه

من میخوام یه سرور برای ترید بخریم. بنطر شما یه سرور ترید چه ویژگی هایی باید داشته باشه ؟
پینگ خوب؟ سرعت خوب ؟ ثابت بودن آی پی ؟
ممنون میشم هر کسی که اطلاعاتی داره کمک کنه این چالشو حلش کنم.