بحث و گفتگو پیرامون «اگر به متاورس علاقه دارید، تماشای این ۵ فیلم و سریال را از دست ندهید»

امروزه متاورس اصطلاح رایجی است که هرروز آن را می‌شنویم. این کلمه که ترکیبی از دو واژه «متا» (Meta) و «ورس» (Verse) است، اولین‌بار در سال ۱۹۹۲ در رمانی به نام «خرابی برفکی» (Snow Crash) نوشته نیل استفنسون (Neal Stephenson) به‌کار رفت. البته نباید فراموش کنیم که تغییر نام شرکت فیس‌بوک به متا هم بیش‌ازپیش این اصطلاح را بر سر زبان‌ها انداخت.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «اگر به متاورس علاقه دارید، تماشای این ۵ فیلم و سریال را از دست ندهید» شکل گرفته است.

سلام وقت بخیر
فیلمی هست با عنوان Free Guy که به وضوع به دو مسئله هوش مصنوعی و دنیای متاورس اشاره کرده و نحوه کار کرد متاورس + هوش مصنوعی رو نمایش داده. با توجه به مقاله خوبی که در این زمینه نوشتین احساس کردم که جای این فیلم خیلی خالیه! پیشنهاد می‌کنم که حتما نویسنده و کاربران ببیننش، با این دید که دنیای متاورس از دید کاربر با اون چیزی که در واقعیت وجود داره و کد منبع داره اونو اجرا می‌کنه می‌تونه متفاوت باشه تا جایی که اون هوش مصنوعی آگاه نشه!
در دنیای متاورس با توجه به پیشرفتی که داره رخ میده، افراد بیشتر پشت سیستم‌های خودشون قرار می‌گیرن و بیشتر کار‌های خودشون رو از راه دور انجام میدن! این مسئله نشون می‌ده که نحوه انجام کار‌ها تغییر خواهد کرد و شرکت‌های بزرگ دیگه به حالتی که الان وجود دارن و فعالیت می‌کنند وجود نخواهند داشت. مردم می‌تونن به راحتی از خونه با تکنولوژی‌های که درآینده میاد به هرجایی که می‌خوان مراجعه کنن و کارهاشون رو انجام بدن! بخش کوچکی از متاورس بحث NFT‌ها و خرید‌های مجازیه اما مسئله در آینده بسیار نزدیک ماهیت واقعی خودشو نوشن میده!

کاش می‌تونستم یک مقاله در این مورد و حواشی اون تو سایت شما منتشر کنم!(البته چالش برانگیز)