در آخرین مرحله انباشت نهنگها در حدود دو ماه گذشته، شاهد صعود قیمت بیت کوین به بالای ۲۴٬۰۰۰ دلار بودیم. البته، آنها بهجای خرید بیشتر، از این فرصت برای خروج از بازار و گرفتن سود استفاده کردند. حالا، دادههای آنچین نشان میدهد که نهنگها دوباره در حال افزایش انباشت بیت کوین و اتریوم خود هستند.
بازار نزولی قطعا ادامه داره و اینکه فقط به این بسنده کنیم که نهنگ ها در حال انباشت هستن مبنی بر یهویی صعودی شدن بازار نیست. وضعیت اقتصادی بانکی نرخ بهره دستورات فد و کلا فشاری که از طرف جنگ روسیه داره میاد و مابقی داستانای کشورا همه اینا هستن. از بهمن 1400 گفتم بازار قطعا نزولی و قطعا نزول بلند مدت داره اما هنوز که هنوزه یه عده فکر میکنن بازار کشکه یهویی میاد بالا اینارو پولدار میکنه.
این بازار بازار ایده و نوآوری و فکره نه بازار پولدار شدن یک شبه. قطعا نزول داریم حتی بیشتر از این اگر وضعیت اقتصادی و بانکی بخواد ادامه دار باشه (اقتصاد و بانک های جهان). روزی بود که بیت کوین روی قیمت 34 و 32 نوسان میکرد میگفتن نهههههه دیگه این تهشه اومد شد 25 گفتن نهههههه این دیگه تهشه اومد رسید به 19 گفتن نهههههههههه اینجا تهشه. تحلیل آبدوغ خیاری که خیلیارو بدبخت کرد. بلند مدت نزول داریم بازم دارم هشدار میدم تکرار میکنم. این نزول میتونه تا 2026 ادامه داشته باشه یا شایدم بیشتر. میتونه یه مدت کوتاهی در حد فرصت دادن برای جبران بالا پایین بشه که این دیگه ذات بازار معامله ایه. فرصت های فراز و نشیب بازار هم برای جبران خسارات وارد شده عالیه. اگر هم که هر چی داشتی سرمایه کردی الان حس باخت کامل داری مشکل و تقصیر به گردن خودته نه بازارهای مالی.