بحث و گفتگو پیرامون «بهترین استخرهای استخراج بیت کوین (آپدیت ۲۰۲۵)»

دنیای بیت کوین امروز دیگر مانند روزهای ابتدایی نیست که با یک کامپیوتر خانگی ساده می‌توانستید بیت کوین استخراج کنید و درآمد قابل توجهی کسب نمایید. با رشد نمایی محبوبیت این ارز دیجیتال و ورود میلیون‌ها ماینر به این عرصه، رقابت به حدی شدید شده که استخراج انفرادی دیگر عملاً غیرممکن و غیراقتصادی محسوب می‌شود. در این فضای رقابتی، استخرهای استخراج به عنوان راه حل نجات‌بخش ظاهر شده‌اند و امروزه تنها راه باقی‌مانده برای ماینرهای کوچک و بزرگ، پیوستن به این استخرهای قدرتمند است.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «بهترین استخرهای استخراج بیت کوین (آپدیت ۲۰۲۵)» شکل گرفته است.

متشکرم از همراهیتون و این‌که اطلاعاتتون را با ما در میون گذاشتید.

بزار رو اتومات کارمزد نمیگیره

ویا بی تی سی عالیه دوسال دارم استفاده میکنم

دوستان لطفا بگین ، کدوم استخر بهتر برای استخراج بیت سپاس

دروغه.مشکلات اپ. مشکل قعطی پی در پی . مشکل واریز کمتر نسبت به ماشین حساب استحراج و بقیه استخرها داره. وقتی هم بهشون میگی میگن تخریب میکنی .خیلی کمتر از بقبه استخرها میریزن یکی دو تراهش کمتر در روز. تنها خوبیش پرداخت روزانه هست و گروه فارسی همین. به نظرم با استخر پایدارتر کار کنید به نفعتون هست

بهترین استخر در حال حاضر برای ایرانیان از لحاظ درامد بیشتر کدام است؟ ممنون میشم پاسخ بدید

سلام دوستان من چرا نمیتونم به استخر f2pool وصل بشم؟ راهی داره یا بخاطر مکانیزم ماشه و تحریم ها غیر فعال شده؟