بحث و گفتگو پیرامون «راهنمای جامع آشنایی با ارزهای دیجیتال و بلاکچین»

به دنیای نامحدود ارزهای دیجیتال خوش آمدید. می‌توان گفت که شما در حال حاضر از ۹۰ درصد مردم جهان خوش‌شانس‌تر هستید چون طبق برآوردها، فقط حدود ده درصد از مردم جهان اسم «بیت کوین» را شنیده‌اند. اغراق نیست اگر بگوییم فقط کمتر از ۵ درصد مردم جهان واقعا بیت کوین را می‌شناسند. موضوع فقط بیت کوین نیست. به عقیده بسیاری از اقتصاددان‌ها، ارزهای دیجیتال آینده جهان هستند، حتی اگر بیت کوین نابود شود.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «راهنمای جامع آشنایی با ارزهای دیجیتال و بلاکچین» شکل گرفته است.

1 لایک

سلام دستگاه‌های استخراج ASIC به جز استخراج هیچ کاربرد مستقیم دیگه ای ندارن. فروش دستگاه‌های ای‌سیک سخت تره
اما کارت های گرافیک به جز استخراج کاربردهای دیگه ای هم دارن و فروششون راحت تره. که سودآوریشون البته پایین تر از دستگاه‌های استخراجه

سلام ، در حال حاضر تعداد LCCهایی که میشه تو یه ماه استخراج کرد حدود 9350 واحده. البته باید این رو در نظر بگیرین که حجم معاملات روزانه این ارز پایینه

سلام، بهترین کار مطالعه همین مقاله و خواندن دیگر مقاله‌هایی است که به مسائل پایه‌ای اشاره دارن و سپس می‌تونید تا حد زیادی رویکرد خودتون رو مشخص کنید.

1 لایک

ورود به بازار ارزهای دیجیتال با هر میزان سرمایه‌ای ممکنه. اما یادتون باشه که در ابتدای راه بهتره با کمترین میزان وارد بشید تا ریسک‌ها هم به حداقل برسند.

سلام خدمت شما کاربرگرامی

این سوال را می‌توانید از بخش نظرات صفحه اطلس یا تماس با پشتیبانی اطلس بپرسید.

سپاس از همراهیتان?

1 لایک

سلام تنها راهش بررسی و تحقیق، پرس و جو از فعالین و داشتن کمی دانش فنیه.

1 لایک

سلام به دوستای عزیز
من هر چی داشتم دوج خریدم و امیدوارم توی دراز مدت پیشرفت بکنه …شجاعت داشته باشید یا میبرید یا میبازید … یادتون نره توی اینکار همیشه به خودتون میگین ای بابا اگه نگه میداشتم الان فلان تومن شده بود … هیچ وقت با استفاده از تحلیل های آبکی دیگران که هیچ پایه و اساسی نداره به چاه نیوفتید.
ایشالا همگی پرسود و موفق باشین

چطور میتوان خرید کرد و معامله انجام داد من تازه واردم اما ارز دیجیتالی ندارم الان چطوری میشه شروع کرد
رهنمایی کنید؟

سلام تو این برنامه چه چوری میشه برداشت کرد

سلام
به نظر اساتید برای استخراج ماینر خوبه یا کارت گرافیک؟؟
حدود ۱۰۰م سرمایه دارم.لطفاً راهنمایی کنید و بگید چه مدل دستگاه یا کارت تو شرایط الان بصرفه و اقتصادی میباشد.
حیلی ممنون🙏

سلام کدوم ارز برای ورود مناسبتره؟

1 لایک

شما کیف پول ایجاد بکنید می تونید خرید و فروش بکنید

درود.ایا سیگنال هم داره ارز دیجیتال؟
کلا اشتراکیه ارزدیجیتال؟

دوستان اندیکاتور اشتنباخ میگه وقتی به کف برسه میره به سمت سقف همچنین XXPV میگه هر که بامش بیش برفش بیشتر

دوستان چه مقدار شیبا لازم هست تا یه سود ۵۰۰ میلیونی بده تقریبا برای میان مدت با خرید توی 000008و 000009

دوستان راهنمایی بفرمائید
من ناخواسته تمام موجودی شیبا رو اینوستمنت کردم 90روزه،راهی هست کنسلش کنم؟

بخرین استیک یک ساله کنید ۶۰ درصد سود میده

سلام دوستان عزیز تازکاره صفر کیلومتر هیچی بلد نیستم الان چی بخرم