بحث و گفتگو پیرامون «راهنمای جامع آشنایی با ارزهای دیجیتال و بلاکچین»

زیرش سمت راست یه علامت هست اولین علامت..میزنی روش کپی میشه میبری اونجا که میخوای پیست میکنی

سلام من تازه کارم ‌اتباع هستم چیکار باید بکنم

سلام ، منتظر تماس شما هستم ، جهت ارائه یک ایده

باسلام .چگونه حساب کاربریمان را بیفزاییم؟ودرچه قسمتی از پلتفرم قرار دارد.؟!

با سلام.من تازه وارد هستم .وترید کردم .اما واریز وبرداشت وکیف پول این اپلیکیشن که نداره چگونه است؟!لطفا ادمین این اپلیکشن جواب بدهند؟!

واریز و برداشت ارز زی کش توی ولت کوینومی به مشکل خورده؟

سلام برای افتتاح حساب راهنمایی کنید

سلام برای خرید ارز چجوری اقدام کنم

با سلام خدمت همگی. بنده رو قیمت ۷ دلار ۹۰واحد خرید زدم که حدود ۱۸ میلیون شد. تا حالا میانگین کم کردم سر به سرم شده ۱۳تومن که دیر یا زود به این قیمت میرسه و بالاترم میره. حالا چت دوکوان که اینقدر زرنگه میاد بعد ریزش لو میره. دوستانی که کمی تو کامپیوتر سررشته دارن میدونن پیامایی که اینقدر مهم هستن و قراره میلیاردی کلاهبرداری بشه بصورت رمزنگاری رد و بدل میشن. امکان نداره به این وضوح بیاد چت کنه. مدیر بایننس میاد میگه سیر نزولی تا ۲۰۲۶ ادامه داره. کسی میدونه چرا؟ همه اینا سیاست مالیه که من و شما ازش سردرنمیاریم. من فقط اینو میدونم این وسط میخوان اسخاص حقیقی و سرمایه گذاران خردو جارو کنن. نه خرید میزنم نه میفروشم. فقط صبر میکنم. ممکنه این مقدار کمی که از سرمایم مونده نابود بشه. ولی اگه بفروشم و بره بالا بیشتر ناراحت میشم. امیدوارم بتونم منظورمو رسونده باشم

این قیمت تتری که گذاشته میشه مربوط به کدوم صرافی هست و چطور میشه خرید

سلام وقت بخیر میخواستم یه توضیح راجب این پورتفوی بهم بدید این داستانش چیه الان ۳۳ دلار نشون میده

سلام در رابطه با استخراج ارز مونرو
به چه ملزوماتی نیاز است

سلام‌و‌صبحتون بخیر .اگر میخوایید توی این سایت باشید یا وارد بشید اول باید برنلمه بیت کوین رو نصب کنین البته اگر ارز دیجیتال باشه ک خیلی هم عالیه اونجا شما ب نام تازه وارد شروع ب کار میکنید فقط نصب کنید و‌ببینید چقدر توی پنلتون ارز دارین همین زمان میبره اما هیچ وقت نفروشش استخراج نکن چون‌ نوسان زیادشده .از اشنایی با شما خوشبختم لطف میکنی فالووم کنید سپاس گذارم :heart::+1:

سلام فالو کنید ممنون میشم :+1::heart:

‌ایی ت‌رو خدا ظه کشو‌پاشو نیارین وسط تمام دارو‌نداره داخلی رو حذف میکنه :pleading_face::sad_but_relieved_face:لطف میکنید فالوو کنی :+1::heart:

سلام و‌خسته نباشید. ببخشید تو ارز دیجیتال آوه وقتی میخوای سود بدست آمده رو براشت کنی ، هرچقد باشه میتونی برداشت کنی یا نه مثل بیت کوین باید به ی میزان خاصی برسد تا بعدش بتونی برداشت کنی؟

سلام برای برداشت ارز چجوری اقدام کنم

اطلاعات کامل میخوام راجع به تریدکردن ارزهاواینکه آیا باید به دولت مالیات بپردازم موقعی که ارزی ومیفروشم

چقدر امکان وجود دارد با معاملات ارز دیجیتال از این اوضاع خراب اقتصادی خارج شد با توجه به افت و خیزهائی که در این مقوله وجود داره

آیا gram free نیز ارز دیجیتال است