بحث و گفتگو پیرامون «راهنمای جامع آشنایی با ارزهای دیجیتال و بلاکچین»

سلام ممنون ازبرنامه شما میخوام برداشتوکنم باید چکارکنم؟بهترین ساخت ارز واقعا تکه ایول

سلام میخواهم تتر خرید کنم نمیدونم

کسی اطلاعی داره کهتیم Gala بیانیه جدید در مورد پی گالا داده یا خیر؟

سلام
مطابق صحبتهای مدیر عامل بایننس کسایی میتونند در این بازار بمونند که سرمایه شان را تا دوسه سال دیگه لازم نداشته باشند اما به نظر من موقعیت مناسبیه برای ترید کردن و افزودن به مقدار سکه هاست چون نوسان خوبی میده با مقداری هوشیاری ومناعت طبع میتوانید موفق باشید وقتی هوس پول قلمبه نکنید و روزانه به دویست سیصد تومن راضی باشید هم میتونید تو بازار بمونید هم درآمد روزمره داشته باشیدبه نظر من 0.00016 بفروشید 0.00015بخریداین قیمتها مال امروز هست فردا قیمت فرق میکنه

انشالله تو این ماه همه دوستان به یک سود خوبی برسن

در دو ماه چند بار اكانتم به هم ريخته واز تحليل ها استفاده نميخواهم بكنم فقط از اين نمودار لحظه اي قيمت شما استفاده ميكنم الانم ده درصد نوسان در ثانيه داره امدم شماره تلفن و كد ملي را تاييد كنم ميزنه وجه نا كافي اينم پوليه؟

واقعا کاش برای همه خوب باشه واقعا ارز دیجیتال خوبه

بسیار سپاسگذارم.

سلام ،من میخوام پیام بفرستم ،میگه باید اول لایگین بشید،لطفا روشش رو به من بگید

ممنون از تحلیل خوبتون

سلام دوستان مم برنامه کوکین رو نصب کردم و داخلش ثبت نام کردم چجوری این ارز رو از داخلش خریداری کنم چون صرافی خارجیه یعنی باید چجوری کیف پول داخلش رو شارژ کنم

من تازه وارد برای سرمایه گذاری چکار باید کرد

سلام من تازه وارد هستم زیاد وارد‌نیستم میخوام کم کم یاد بگیرم

با سلام قیمت بیت بالا میره یا نه

بسیارخوب وعالی هستید

من بیشتر از ۳ دلار هم تو یک شب دیدم و منتظر بیشتر

از ۳ دلار هم هستم

دقیقا درست میفرمایید تو چند ساعت این اتفاق افتاد

سلام به دوستای خوبم

عزیزای دل تو ی ایران کسایی که مثل ما میخوان به پولی برسن میان وارد ارز دیجیتال میشن خیلیها از این راه ریسک کردن و پریدن با صبر کردن همه موفق میشن تنها راه نجات ما ایرانیا ارز دیجیتاله این ارز پتانسیل ٥٠٠ دلاری شدنو داره همتون موفق میشید خدا هم یه حول ریز به این کار ما بده میلیارد دلار براش چیزی نیست این بازار تحلیل نداره تو کف خرید کن مازاد پولتو ارزتو نگه دار سعی کن همیشه یه سبد داشته باشی اگه اضافه داشتی ترید کن اخر این را میلیاردری پول میبری فقط با کله خودت کار کن