با اختلاف خطرناکترین پر تکرارترین نوع کلاهبرداری در دنیای سایبری و ارزهای دیجیتال فیشینگ (Phishing) است. عملکرد این نوع کلاهبرداری بسیار ساده است و همین مسئله باعث میشود خیلی راحت گولشان را بخورید. یادتان نرود وقتی ندانید فیشینگ چیست، سادهتر خام میشوید!
سلام راههای زیادی وجود داره که در کامنت قابل گفتن نیست. کافیه یه جستجو کنید در گوگل. بهترین راه اینه که از نرمافزارهای آنتی ویروس معتبر (ترجیحا با لایسنس رسمی) استفاده کنید یا بخش استارتاپ و برنامههای باز سیستم یا دستگاهتون رو چک کنید تا ببینید که آیا برنامهی مشکوکی در پس زمینه باز هست یا نه.
سلام خواهش میکنم.
اگر از کلمات عبور قوی استفاده کنید و از کیف پولتون بک آپ داشته باشید هیچ مشکلی نیست.
تا الان گزارشی مبنی بر صفر شدن حساب سایت بلاک چین منتشر نشده مگر اینکه هکی صورت گرفته باشه که مقصرش خود فرده.
موفق باشید.
دوستان من هم چند روز پیش هک شدم 5 میلیون از کیف پول کوینومی دزدیده شد.من با کیف پول کوینومی مشکل داشتم اشتباهی وارد کانال جعلی کوینومی در تلگرام شدم برای رفع مشکلم طرف واسه من یک لینک ارسال کرد گفت مشخصات کیف پول رو وارد این سایت کن مشکلت برطرف میشه من حدودا نیم ساعت پشت سایت بودم بعد این که وارد کیف پولم شدم دیدم حسابم رو خالی کرد.من به عنوان قربانی از شما خواهش میکنم به هیچ عنوان به هیچ عنوان مشخصات کیف پول ارز دیجیتال و بانکی رو به هیچ کس ندین تو هیچ سایتی و شبکه های اجتماعی وارد نکنید رو هیچ لینکی کلیک نکنید.من بعد از تماس با پشتیبانی اصلی کوینومی به من پاسخ داد(دوست عزیز ما برای حل مشکل نرم افزاری هیچ کد و رمز عبوری درخواست نمیکنیم و نخواهیم کرد این اصل قانون امنیت کیف پول میباشد).دوستان اگه هر مشکلی با نرم افزاری داشتین و با پشتیبانی نرم افزار ارتباط برقرار کردین از شما هیچ وقت کد و رمز عبور درخواست نمیکنن و برای شما هیچ وقت لینک ارسال نمیکنن و با شما گفتگوی طولانی مدت نمیکنن اگه دیدید گفتگوی شما طولانی شد بدونید دارید هک میشید.امیدوارم هیچ وقت مورد حمله قرار نگیرین
شیر مادر نان پدر حلالت هموطن
برای منم از طریق اتمیک رفتم تو تلگرام سه سال پیش فقط39 تتر داشتم با ارائه اطلاعات …پرید
خدا رو شکر که کم بود هم از من هم از شما