در اینترنتی که بر تمام دنیا سایه افکنده است، امنیت حرف اول را میزند. تایید هویت دو عاملی یکی از گزینههای امنیتی در دنیای وب است که امنیت حسابهای شما را به شدت افزایش میدهد. در این پست هر آنچه که باید درباره این روش بدانید را به زبان ساده توضیح میدهیم. با ارزدیجیتال همراه باشید.
فعال کردن تایید دو عاملی تو بایننس ۴ مرحله داره:
۱- دانلود گوگل آتنتیکیتور
۲- اسکن کد QR
۳- گرفتن بک آپ
۴- تایید نهایی
تو مرحله سوم یه رمزی به شما داده میشه که در صورت گمشده گوشی یا پاکشدن گوگل آتنتیکیتور، بتونید با استفاده از اون رمز، نرمافزار رو روی یه گوشی دیگه بازیابی کنید
بسیار الکی و بیخود بود شما میگید کد 2faبرای امنیت هستش انا همین کد 2fa شده بلای جووون من وقتی تو یهسایت کیف پول تحت وب My.dogechain.info اکانت برای نگهداری ارز دوج کوین ساختم سال 2021 هیچ مشکلی اوایل نبود با وارد کردن آدرس والت و. رمز وارد حسابم میشدم و مطمن بودم که این کد مسخره رو هم فعال نکردم اما با شروع سال 2022 خود سایت بدون اعلان از قبل کد رو فعال کرده و اول به تعداد 5 بار این کد رو به ایمیل میفرستاد و من وارد اکانتم میشدم الان نزدیک 3ماه هست درگیر اونم کد رو دیگه به ایمیل نمیفرسته و اصلا نمیدونم این سایت چرا پشتیبانی نداره یا هم اگه داره block.ioچرا جوابگو نیست بهرحال موجودی بنده غیر قابل دسترسه