بحث و گفتگو پیرامون «تایید هویت دو عاملی (2fa) چیست؟ + آموزش فعال‌سازی»

در اینترنتی که بر تمام دنیا سایه افکنده است، امنیت حرف اول را می‌زند. تایید هویت دو عاملی یکی از گزینه‌های امنیتی در دنیای وب است که امنیت حساب‌های شما را به شدت افزایش می‌دهد. در این پست هر آنچه که باید درباره این روش بدانید را به زبان ساده توضیح می‌دهیم. با ارزدیجیتال همراه باشید.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «تایید هویت دو عاملی (2FA) چیست؟ + آموزش فعال‌سازی» شکل گرفته است.

ممنون از همراهیتون دوست عزیز

فعال کردن تایید دو عاملی تو بایننس ۴ مرحله داره:
۱- دانلود گوگل آتنتیکیتور
۲- اسکن کد QR
۳- گرفتن بک آپ
۴- تایید نهایی
تو مرحله سوم یه رمزی به شما داده میشه که در صورت گم‌شده گوشی یا پاک‌شدن گوگل آتنتیکیتور، بتونید با استفاده از اون رمز، نرم‌افزار رو روی یه گوشی دیگه بازیابی کنید

سلام
ممکنه به‌خاطر هماهنگ نبودن ساعت گوشی شما و ساعت سیستم باشه و وقتی کد رو میزنید از نظر سیستم منقضی شده.

در نرم‌افزار گوگل Google Authenticator روی سه نقطه بالای صفحه کلیک کنید و زمان رو همگام‌سازی کنید.

سلام باید از کد 2fa بک‌آپ میگرفتید. الان راهی جز پیام به پشتیبانی نیست.

سلام
بله دقیقا یه بار غیرفعال کنید و دوباره فعال کنید و این بار یادداشت کنید.

موفق باشید.

بسیار الکی و بیخود بود شما میگید کد 2faبرای امنیت هستش انا همین کد 2fa شده بلای جووون من وقتی تو یهسایت کیف پول تحت وب My.dogechain.info اکانت برای نگهداری ارز دوج کوین ساختم سال 2021 هیچ مشکلی اوایل نبود با وارد کردن آدرس والت و. رمز وارد حسابم میشدم و مطمن بودم که این کد مسخره رو هم فعال نکردم اما با شروع سال 2022 خود سایت بدون اعلان از قبل کد رو فعال کرده و اول به تعداد 5 بار این کد رو به ایمیل میفرستاد و من وارد اکانتم میشدم الان نزدیک 3ماه هست درگیر اونم کد رو دیگه به ایمیل نمیفرسته و اصلا نمیدونم این سایت چرا پشتیبانی نداره یا هم اگه داره block.ioچرا جوابگو نیست بهرحال موجودی بنده غیر قابل دسترسه