بحث و گفتگو پیرامون «پیش‌بینی یک تحلیلگر: بیت کوین و اتریوم در ماه نوامبر به کف‌های جدیدی سقوط خواهند کرد»

در حالی که تثبیت قیمت بیت کوین و اتریوم بالای ۲۰٬۰۰۰ و ۱٬۵۰۰ دلار طی یک هفته گذشته برخی از سرمایه‌گذاران را به شروع روند صعودی جدید امیدوار کرده است، تحلیلگری که پیش از این فروپاشی بازار ارزهای دیجیتال را در سال جاری پیش‌بینی کرده بود، اخیراً درباره سقوط بیت کوین و اتریوم به کف‌های جدید در آینده نزدیک هشدار داده است.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «پیش‌بینی یک تحلیلگر: بیت کوین و اتریوم در ماه نوامبر به کف‌های جدیدی سقوط خواهند کرد» شکل گرفته است.

هیچ کس نمی تواند تحلیل آینده دور بگه فقط خدا خودش کمکمون کنه و از شر نهنگ های بی شرف نجاتمون بده تحلیل ارزهای دیجیتال فاندی هست جنگ روسیه باعث ریزش شد نه پیش بینی این بشر

تحلیلگرها برده سرمایه داران هستند عوام را سوق میدن تا موقعیت شورت بگیرن بعد میلیارد دلاری لیکویید کنن

نزول منتفی است .بیت دررکام اول تا ۲۶۲۰۰ و در گام دوم تا ۲۸۵۰۰ صعود میکند

راجبه شاخص دلار من کمی تردید دارم به نظرم شاخص دلار میتونه تا ۱۲۰ بره و بعد ریزش کنه اما راجبه بیت کوین واقعا دور از منطق میشه نمیشه گفت بازار منطق نداره و همه چی رو یک حساب و کتاب خودش جلو میره بیت کوین الان در حدی از منطقه ارزان فروشی خودش شیرجه زده که حد و حساب نداره از طرفی هم دیگه الان همه متقاعد شدن که بازار نزولیه نمیتونم قبول کنم که مردم عام با سرمایه دار های بزرگ در یک راستا ترید کنن!

والا ما ازوقتی یادمونه این برده ها راست گفتن همش بازار نزولیه

من موافق هستم

اول نزول بعد پامپ پرش

زمان صعودی کجا بودی مگه میشه همیشه بازار رو به بالا باشه؟ این برده ها خودشون 2 زار ته جیبشون نیست ثروت دست بازیگرهای اصلیه اینا نهایت یک اکانت توییتر دارن که اونم صاحبش یکی دیگس

کاملا درست گفت