بحث و گفتگو پیرامون «آموزش تصویری ساخت حساب پرفکت مانی»

پرفکت مانی یک سیستم پرداخت جهانی است که می‌توان از آن برای انتقال ارز و خریدهای آنلاین استفاده کرد. در این مطلب قصد داریم ضمن معرفی مختصر این سیستم، روش ساخت حساب پرفکت مانی را به صورت تصویری آموزش دهیم. با ارزدیجیتال همراه باشید.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «آموزش تصویری ساخت حساب پرفکت مانی» شکل گرفته است.

سلام
متوجه منظورتون نشدم، ولی اغلب این سایت‌هایی که با روش‌های مثل سرمایه‌گذاری در بیت کوین و دوج کوین و غیره از کاربران اقدام به دریافت ارز دیجیتال می‌کنند، کلاهبرداری هستن

سلام بله، پرفکت مانی در ارائه سرویس به کاربران ایرانی تاکنون مشکلی نداشته و احتمالش کمه که در آینده هم دچار مشکل بشه

سلام اگر کدها رو نداشته باشید هیچ راهی وجود نداره تقریبا. اما با پشتیبانی پرفکت مانی تماس بگیرید شاید بشه با احراز هویت کاری کرد.
موفق باشید

سلام من ثبت نام کردم در پرفکس مانی یه کد برام امده ولی میخوان واریز کنن برام میگن کد اشتباه باید چیکار کنم لطفا کمک کنید

سلام من ثبت نام کردم در پرفکت مانی یه کد امده برام ولی میخوان واریز کنن برام میگن اشتباه لطفا کمک کنید ممنون

[spoiler title=""] [/spoiler]  [spoiler title=""]  [/spoiler]  [spoiler title=""]  [/spoiler] 

سلام دوست عزیز من میرم رو ایجاد حساب میخوام حساب درست کنم ولی باز نمیشه فقط نوشته میاد که مطاله کنم ممنون میشم یه راهنمای بکنید که چجوری یه اکانت بسازم

سلام کیف پو ل ساختم میخواستم گزینه personal رو بزنم اما چند مورد داشت نام کمپانی ،نوع تج ارت ،لینک وب سایت. اینجا چی باید وارد کنم؟ بجاش گزینه business ر و زدم چه فرقی میکنه باهم ؟ میشه لطفن درست و واضح جواب بدین .

سلام خسته نباشید من کیف پول ساختم میخواستم گزینه personal رو بزنم ولی چندتا مورد میومد مثل ،نام کمپانی:، نوع تجارت :،لینک وب سایت: ، واسکه نمیدونستم چی باید بزنم گزینه business رو زدم چه تفاوتی باهم دارند؟ بجای اون کمپانی و… چی باید وارد کنم ؟

دوست عزیز وقتی شما زبان فارسی را انتخاب میکنید این جابجایی پیش میاد یعنی جای personal و business

گزینه personal برای ایجاد حساب شخصی است و گزینه business برای اشخاص حقوقی مثل شرکت یا به عبارتی برای برای حساب تجاری است