بحث و گفتگو پیرامون «آموزش تصویری احراز هویت (وریفای) حساب پرفکت مانی»

پرفکت مانی یکی از مشهورترین سیستم‌های ارائه‌دهنده خدمات مالی است که امکان انتقال پول، پرداخت‌های اینترنتی فوری را برای افراد سراسر جهان فراهم می‎‌کند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «آموزش تصویری احراز هویت (وریفای) حساب پرفکت مانی» شکل گرفته است.

سلام دوست عزیز
در درجه اول مطمئن بشید که عکس قبض گاز رو به درستی آپلود کردید، چون اروری که میده از این جنسه. در وهله بعدی از اینکه قبض گاز به نام شماست و همچنین نام و آدرسی که در هنگام ثبت نام در پرفکت مانی وارد کردید با نام و آدرستون در مدارک ترجمه شده عینا یکی باشه تا مشکل عدم تطابق پیش نیاد.

سلام
متشکرم از همراهیتون
بله مثل این که بسیاری از دوستان به مهارت‌های فوتوشاپیشون متوسل میشن برای این کار و نتیجه هم میگیرن :slight_smile: حتی میتونین فایل قبض انگلیسی خام رو دانلود کنید و اطلاعات خودتون رو وارد کنید.

سلام پشتیبانی در جواب رد شدن مدارک شما چی نوشت؟

قبض باید به نام صاحب حساب باشه.

سلام بعیده حذف بشه. اول فراموشی کلمه عبور بزنید. بعد اگر بازم مشکل حل نشد به پشتیبانی پیام بدید و موضوع رو شرح بدید.

سلام
اگر در دو مرحله بالا به درستی تایید شده باشید، مرحله سوم براتون باز میشه، شماره رو وارد میکنید و باهاتون تماس گرفته میشه و یه کد براتون خونده میشه و باید کد رو در بخش مشخص‌شده وارد کنید.

من همین الان شماره ام رو در پرفکت مانی وریفای کردم. اپلیکیشن TextNow رو نصب کنید و بعد از ثبت نام یه شماره رایگان از آمریکا انتخاب کنید. دقت کنید شماره آمریکا رو انتخاب کنید اوکی هست و هیچ مشکلی نداره. بعد شمارتونو تو حساب پرفکت مانی ثبت کنید، در جا باهاتون تماس گرفته میشه و یه کد چهار رقمی دو دفعه خونده میشه. با نوشتن کد، همون موقع حسابتون وریفای میشه.

برنامه textnow در ایران قابل دسترس نیست شما چجوری تونستی نصب و راه اندازی کنید؟ چون من این راه رو رفتم ولی نتونستم این برنامه رو راه اندازی کنم نسخه قدیمیش رو نصب تونستم نصب کنم ولی برای راه اندازی میگه باید آپدیت شه که من با هر vpn انجام دادم نشد که نشد …

من نسخه جدیدشو از اپ استور نصب کردم و بقیه مراحل بدون مشکل طی شد

بمن پیام بدید مشکل رو حل کنم‌براتون09129792440

بمن پیام بدید حل کنم مشکلتون رو
09128792440

راه حلی برای مشکل عدم دریافت تماس تلفنی سراغ ندارید؟

مدرک اپلود شده که برای تاییدیه ادرس هست حتما باید ب زبان انگلیسی ترجمه شده باشه
چون من هر چی مدرک ارسال میکنم قبول نمیکنه