بحث و گفتگو پیرامون «قیمت ماینر در بازار ایران؛ عوامل مؤثر بر قیمت دستگاه استخراج»

با گسترش بازار بیت کوین و ارزهای دیجیتال، روزبه‌روز به تعداد کسانی که تمایل دارند به استخراج بیت کوین و دیگر ارزهای دیجیتال مشغول شوند افزوده می‌شود. همانطور که می‌دانید اولین قدم خرید یک دستگاه ماینر است. قیمت ماینر در بازار ایران، تحت تأثیر عوامل گوناگونی از جمله نوسانات ارزی، قوانین داخلی و البته، سودآوری دستگاه قرار دارد.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «قیمت ماینر در بازار ایران؛ عوامل مؤثر بر قیمت دستگاه استخراج» شکل گرفته است.

مصرف برقی که برای این دستگاه عنوان شده از 1650 تا 1750 واته و با توجه به هش ریتی که داره جزء دستگاه‌های به نسبت کم مصرفه.

سلام به‌طور کلی برق خورشیدی برای ماینینگ مناسب نیست چون سرمایه‌گذاری بالایی براش شده. شما از طریق ماشین حساب ماینینگ درآمد رو محاسبه کنید و اگر دیدید بیشتر از درآمد فروش هست، میتونید این کارو انجام بدید. در مورد تعداد دستگاه ماینر فکر میکنم آمپر مهمه و در کل من در زمینه برقی خیلی تخصص ندارم. موفق باشید.

سلام یه دستگاه نه.

سلام مشکل داره. غیرقانویه از نظر قانون

عمرا دیگه با ماینیگ تو ایران سود بدست بیارید ، وقتش خیلی وقته دیگه گذشته،

با ده تومن شکلش بهت نشون میدن

سلام نه مشکلی نداره من گذاشتم

سلام نه مشکلی نداره من گذاشتم

کنتور های دیجتاای جدید گزینه fraud یا کلاهبرداری دارن اگه از پشت کنتور برق بدزدی نشون میده

سلام قیمت دستگاه رد وان چنده

چ حکمی براتون صادر شد

سلام میشه ایمیل بدین می خوام ماینینگ رو شروع کنم قانونی مشورت می خوام🙏

سلام.دستگاه استخراج اتریوم چی پیشنهاد میکنید؟؟

دوست عزیز برای خرید کارت درشیراز ونصب چطوری میتوانید کمک کنید؟

واسه استخراج اتريوم كارت دارم ميخوام بفروشممم

هركي بخواد بياد پي وي09306354748

قیمت استوکش ۱۸۰ میلیون S19pro

سلام من میتونم واستون گیر بیارم