بحث و گفتگو پیرامون «نبرد بایننس و ftx: هر آنچه باید درمورد ایجاد بحران کنونی بدانید»

تنش میان صرافی‌های بایننس و FTX در چند روز اخیر به ایجاد ویرانی دیگری در بازار ارزهای دیجیتال منجر شد. بحرانی که در نتیجه آن قیمت بیت کوین به ۱۵٬۶۰۰ دلار رسید و باعث سقوط ۹۰درصدی ارزش توکن FTT شد. در ادامه روند نبرد میان بایننس و FTX و نحوه شکل‌گیری این بحران را بررسی می‌کنیم.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «نبرد بایننس و FTX: هر آنچه باید درمورد ایجاد بحران کنونی بدانید» شکل گرفته است.

مایلم نظر متخصصان وتحلیلگران سایت ارزدیجیتال رو در مورد این داستان بدونم.
خوب بود که دوستان در اینمورد موضوعات فقط به ترجمه متن بسنده نمیکردن و تحلیل های حرفه ای ارائه میدادن…

واضحه: بایننس مهمترین دشمنش را با خرید و حراج ارز اف.تی.تی زده زمین.

وضعیت مشخص است اگر تمام صرافیها اعلان کرشکستگی را هماهنگ اجرا کنند تفکر کنم ابرو مند تر خواهد بود تا با افسا شدن جرائم و توافقات پنهان با بانکهای شریک این صرافیها باعث نابودکردن میلیونها کسب و کار کوچک شده اند ! اگر اهرم ها موفق می شد یک غول ثروت جدید با سرمایه جعلی کاربران متولد می شد و حالا با سقوط کردن تنها موفق به کند کردن اسیب پذیری کاربران شده اند و بازرسان راه درازی در پیش رو دارند و این قانون ژاپن یکی دیگر از هدایای سال جدید بود و از تمام دستاوردهای ژاپن سپاسگزارم و امیدوارم دنیا انگونه که تفکر می کنند بچرخد و از تمام مرزهای ژاپن ثروت سرازیر شود و امنیت ،ارامش نصیب تمام کشور کند . قانون ۲۰۲۲ یکی از دستاوردهای ژاپن در مبارزه با جرم است و تصویب ان در امریکا نشانه قدرت یافتن بیت کوین است و این قیمتها تنها برای نجات سرمایه گزاران کلان طراحی شده تا راه نجات از این قانون داشته باشند و با خرید در این قیمت می توانند سکه های خرج شده را جایگزین کنند ! اما تفاوت تاریخ برای کاربر حکم زندگی را دارد و بایننس تنها بیان کرد ۲۰ درصد سهام کاربر را صاجب می شود ! کاربر تمام ارتباز را قطع کرد و تفکر کنید اگر یک مهاجم اقدام به فروش سهام کاربر کند چه اتفاقی رخ میدهد!
غول های سرمایه گزاری برای در دسترس بودن اسناد کاربر اماده شوند و اگر مانند کوین بیس بیان می کنید زنگ زده و یا مانند یورو بانک بیان می کنید این حساب مربوط له جنگ جهانی دوم است ! تفاوتی ندارد و تنها اسناد را بازرسان بازبینی می کنند ! اجرای عدالت اجتماعی و قوانین جهانی بیشتر به سود کاربران است تا دولتها ! امیدوارم در مسیر درست باشیم و از ظلم و فساد نجات پیدا کنیم .

این مردک متوهم کلاهبردار سم فراید با خرج پول کلان که مشخص شد از سرمایه کاربران ftx بود برای لابی گری تو آمریکا علیه defi و صرافی های رقیب مثل بایننس باعث عصبانیت اون مردک کینه ای cz شد و اونم پته ftx که از سرمایه کاربران استفاده کرده رو آب ریخت تا ملت سرمایه هاشون رو از ftx بکشن بیرون و اونم مثل من به خاک سیاه بشینه که کاملا هم موفق شد

هم مدیر بایننس و هم مدیر FTX هردو شیاد بودند و هستند!
سم بنکمن فرید همان فردی هست که می گفت اگر پول بیشتر در آب پرتقال فروختن باشد من آب پرتقال خواهم فروخت!مدیر بایننس هم که فراتر از شیاد هست. مردم فراموش کارند. این شخص در بازار صعودی گذشته هنگامی که بیت 60000 بود مدام با توییت گذاشتن مردم را تشویق به هولد و خرید بیت کوین میکرد.
نوبت زمین خوردن cz هم خواهد رسید.
بنا به تجربه دوستان عزیز تا جایی که می توانید از صرافی ها برای مدت طولانی استفاده نکنید. تا جایی که ممکن با خود کیف پول اقدام به خرید و فروش کنید . فقط در مواقع ضروری یا برای نقد کردن سراغ صرافی ها بروید.

پنگوئن ژائو اشغال همه رو بدبخت کرد،فقط یک میلیارد دلار لیکویید کرد تو چند ساعت،سگ خور لاشی

من فکر میکنم یه روزی همین اتفاق برای cz خواهد و انروز خیلی دور نیست که با سر به زمین بخوره و این همه تکبر و خود بینی که باعث هیچی شدن سرمایه بشه رو نبینه ، فقط اسیاب به نوبت میره جلو ، دوستان خیلی حواستون به صرافی ها باشه و مبلغ زیادی به هیچ عنوان نگهداری نکنید و با مدیریت سرمایه ، سرمایه اندکی جهت معامله داشته باشین چون هیچ قانونی که بخواد ملزم به امانت دار بودن این صرافی ها بکنه نیست