بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «صرافی غیرمتمرکز یا DEX چیست؟ معرفی بهترین دکسهای کریپتو» شکل گرفته است.
متمرکز و ریسک داره برای ایرانیا
امنیت خیلی خوبی نداره
خیر کاملا غیرمتمرکز و خودکاره و توسط هیچ نهاد یا فرد خاصی کنترل نمیشه
سلام به جز بایننس که اعلام کرده، بقیه اطلاعیهای در این رابطه ندادن. پیش از استفاده اطلاعیههای صرافی موردنظرتون رو چک کنمید
سلام لزوما اینکه به یک صرافی برچسب غیرمتمرکز بزنیم و اون رو ضد تحریمها بدونیم درست نیست. مثالش هم همین صرافی غیرمتمرکز بایننس. کار کردن در صرافیهای غیرمتمرکز هم اولین فرصت قرار خواهیم داد.
صرافی غیرمتمرکز هشفلو Hashflow که معاملات OTC Trading رو با کمک مارکت میکرهای بزرگ انجام میده
و کراس چین (چند زنجیره ای ) هست، که اسلیپیج نزدیک به صفر داره و از ساندویچ اتک جلوگیری میکنه،
از تکنولوژی layer zero برای کراس سواپ Cross Swap استفاده میکنه و بریج لس Bridgeless هست.
یادتون رفت معرفی کنید.
در دیفای لاما جزو 10 دکس برتر هست.
زنجیره اصلی: اتریوم
زنجیره های فرعی: آربیتروم، اپتیمیزم، پالی گان، آوالانچ، بایننس اسمارتچین
زنجیره های تستی: زد کی سینک
زنجیره های پیش رو (در رودمپ): آپتوس، سویی، سولانا
هنوز توکن HFT نداره، و تاریخ لانچ توکن 7 نوامبر 2022 (16 آبان 1401) خواهد بود.
سرمایه گذاران: کوین بیس، کراکن، دراگون فلای و غیره.
به زودی از هشورس Hashverse رونمایی میکنه.
هشورس یک دائوی گیمیفای (داستانی- بازی) هست که قابلیت استیک توکن های HFT در اون وجود داره
و علاوه بر قدرت رای دهی برای جلو بردن پروتکل، امکان انجام کوئست های مختلف و بالا بردن رنک، ساخت کارکتر و کسب ریوارد هست.
با سلام
لطفأ صرافیهایی را هم که وبسایت استخراج ارز دیجیتال از طریق موبایل تبلت و کامپیوتر و واریز مستقیم به حساب بصورت ماهیانه و سالیانه و … را دارند را معرفی کنید!
سلام وقت بخیر دوستان ، سال نوع مبارک
درصرافی کوینکس من بامشکل ورود مواجه هستم ودراین صرافی ایمیلم بعنوان حساب کاریری معرفی شده ومن به ایمیلم دسترسی ندارم چون توسط یاهوغیرفعال شده ، وقتی که می خواهم ورود کنم به صرافی کوینکس یک پیام برای ایمیل من ارسال می شود که باید کد ارسال شده رابه ایملم را وارد کوینکس کنم درحالی که من به ایمیل دست رسی ندارم لطفا مرا راهنمایی نمایید.