بحث و گفتگو پیرامون «آموزش کامل تریدینگ ویو (Tradingview) و استفاده از ابزارها»

تحلیل و معامله‌گری در بازارهالی مالی از جمه بازار ارزهای دیجیتال نیازمند استفاده از ابزارهای تحلیلی مختلف، نمودارها، شاخص‌ها و دیگر داده‌های مالی برای تخمین حرکات قیمت سهام است. انجام این کار به معامله‌گران کمک می کند تا نقاط ورود و خروج خود را شناسایی کرده، برای استفاده از آن‌ها برنامه‌ریزی کنند و در نتیجه احتمال سودآوری هر معامله را افزایش دهند. حال، برای دسترسی به این نوع از داده‌ها، معامله‌گران معمولاً به چندین وب سایت، پلتفرم و اپلیکیشن موبایل متکی هستند که در میان آن‌ها، تریدینگ ویو (TradingView) محبوب و شناخته شده است.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «آموزش کامل تریدینگ ویو (Tradingview) و استفاده از ابزارها» شکل گرفته است.

سلام، استفاده از تریدینگ ویو بیشتر برای رصد قیمت و تحلیل اون هستش، البته قسمتی در تریدینگ ویو هم وجود داره که شما میتونین حساب بروکر خودتون رو به این پلتفرم متصل کنین که استفاده از اون بخش برای کاربران ایرانی توصیه نمیشود

سلام
با اکانت خودتون اگر وارد صفحه ی فرد موردنظر بشوید گزینه ی سبز رنگی تحت عنوان follow وجود داره با کلیک کردن بر روی اون میتوانید تحلیلگرهای موردنظرتون رو دنبال کنید

سلام
بررسی خواهیم کرد ممنون

سلام
در قسمت اندیکاتورها عبارت volume را وارد و اندیکاتور مربوطه رو اضافه کنید

سلام، این کار از سایت‌های واسطه یا به‌صورت مستقیم از تریدینگ‌ویو انجام میشه

سلام آقای غلامی عزیز ممنون از توضیحات جامع و کاملتون
چطور میتونم تنظیمات و نمودارهای رسم شده رو سیو کنم ؟

سلام … سوالی برای من پیش اومده که نتونستم برطرفش کنم… من در چارت طلا (به عنوان مثال) چارت رو بر اساس زاویه 45 درجه تنطیم میکنم و در گزینه ی چرخ دنده از گزینه ی lock price to bar برای قفل کردن چارت استفاده میکنم… مشکلی که هست اینه که تمام چارت های دیگه که تحلیل کردم با این کار بهم میریزن… چه کاری باید کرد؟؟؟؟

سلام …
سوالی برای من پیش اومده که نتونستم برطرفش کنم… من در چارت طلا (به عنوان مثال) چارت رو بر اساس زاویه 45 درجه تنطیم میکنم و در گزینه ی چرخ دنده از گزینه ی lock price to bar برای قفل کردن چارت استفاده میکنم… مشکلی که هست اینه که تمام چارت های دیگه که تحلیل کردم با این کار بهم میریزن… چه کاری باید کرد؟؟؟؟

سلام و درود
کاملا مبحث شفاف و گویا توضیح دادید سپاس
یک سوال
سخت دنبال ابزاری هستم که چارت یک ساله یک نماد یا ارز با ساله گذشتش مقایسه کنه
یا نمودار یک ساله رو روی سال گذشتش بندازه
آیا این بروکر دارد؟

سلام من چارت رو حالت تمام صفحه میکنم ازار تحلیل حذف میشه. خواهشا راهنمایی بفرمایید با تشکر

سلام. من مقداری یادداشت در پایین چارتم نوشته بودم ولی الان گزینه مربوط به دسترسی یادداشت ها رو پیدا نمیکنم. میشه راهنمایی کنید چطور میتونم به یاداشتهام را پیدا کنم؟ تشکر

درود وقت بخیر
ببخشید بزرگوار بنده در اپلیکیشن تریدینگ ویو موبایل نوار ابزار به پایین اپلیکیشن جابجا شده
چکار کنم که نوار ابزار به سمت چپ انتقال پیدا کنه؟
سپاسگزارم

با سلام . آیکن auto و log که پایین صفحه و برای اتو کردن نمودار استفاده میشه توی تریدینگ ویوو من نیستش ! هر چی سعی میکنم که درست بشه نمیتونم .میشه راهنمایی بفرمایید