سلام دوستان من همه زندگیمو گذاشتم توی این ارز تقریبا یه هفته پیش… دوستان راهنماییم کنید نابود شدم
نترس میاد بالا بیت اصلاح کنه پولبک میزنه میره بالا اینم
صبر داشته باش خراب نکن زندگیت رو با فروختن تو ریزشش
صبر کن قیمت ها دوباره برمیگرده سودم میکنی من ۲۵۰۰۰ دلارم شد ۲۰ هزار اما درست میشه تا حالا چند بار گرفتار این اصلاح خای سنگین شدم اگه تا حالا خارج نشدی نفروش
دیدتو بلند مدت و میان مدت کن.نترس داداش چند ماه چشتو ببند و چک نکن قیمتا
نابود نشدی،،فقط صبر داشته باش،،،
صبر داشته باش پسر،حتی یگ هزارتومانی هم ازش کم نکن،صبر و صبر و صبر،مطمعن باش سود خوبی میکنی،که به این روزها میخندی،برنامه رو ببند چند روز باز نکن و قیمت ها نبین،خودت با یچیزی سرگرم کن،بازار ارز دیجیتال بهمین شکل هست،فعلا تو اصلاح هستتد همه ارزها،بزودی تمام ارزها با قدرت میرن بالا و ادامه میدن،از طرف من و یک باتجربه بهت میگم،نه از طرف یک استاد یا هزار پسوند دیگر،تجربه من میگه بزاردست بهش نزن،سود خوبی بزودی میکنی،مطمعن باش تضمینی🥰
نه بازم برميگرده خيالت راحت
عجله نکن…احساسی هم تصمیم نگیر…این اولین بار نیست که تو این بازار این اتفاق ها میفته…اگر الان بفروشی کل زندگیت رو به باد دادی…یاد بگیر تو این بازار باید صبور باشی…تا چند ماه دیگه زندگیت از این رو به اون رو میشه…! صبر داشته باش
بخاطر تمام زندگيت سه ماه صبر كن دوست عزيز:hibiscus:
نگران نباشید
تو این بازار باید صبور بود
الان وقتشه که مقداری خرید کنید
همیشه پله ای بخرید
و پله ای بفروشید
اگر رفت پایینتر دوباره یک پله دیگر خرید کنید
اگر رفت بالا که میانگین قیمت خریدتون کم شده و زودتر به سود میرسید
نترسید
من تو تابستون روی 19 دلار خریدم
رفت تا 6 به مرور خرید کردم
و صبر
صبر
صبر
این بازار سهم ادمهای صبوره
تا وقتی پولتون رو تبدیل نکردین ضرر هم نکردین
این ارز اینده داره
نگران نباش.امسال سال ارزهای دیجیتاله.زمستان سال بعد خروج.اصلاح نکنه کف های جدید نمیتونه بسازه.گوشیت رو ببند فکر کنم یه معامله کردی سال بعد ملک رومیگیری
صبور باش عجله نکن میره بالا
نگران نباش عزیزم ب مرور برمیگرده
بد وقتی وارد شدی برادر، واسه خودت حد ضرر بذار و تحت هر شرایطی به اون پایبند باش و گر نه بدجور ضرر میکنی. دو روز پیش ایلان ماسک گفت قیمت بیت کوئین خیلی بالاست و از اونجا که بیت کوئین در واقع لیدر بازاره و اگه بیاد پایین کل بازار میریزه، باید همونجا خالی میکردی. ضرر هم جزئی از معاملهاس به شرطی که نذاری زیادتر بشه، طبق تحلیل هر جا مناسب دیدی خروج بزن و منتظر یه فرصت ورود باش
سلام دوست عزیز
این که همه سرمایتو بذاری رو یه عرض اشتباهه
یه نکته قدیمی ترا به ما میگفتن که همه پولتو تو یه جیب نذار که اگه دزد زد همش به باد نره
ولی به نظر من تا بعد عید 50 دلار بشه
سلام دوست عزیز به نظر من فعلا برا فروش اقدام نکن احتمال برگشت بازار زیاده ولی این اشتباه رو نکن که کل زندگیت رو تو این کار بیاری من جای شما به نقطه سر به سر که رسیدم ۸۰ درصد پولم رو خارج می کردم با ۲۰درصدش ترید می کردم
این اولین بارنیست که میریزه
صبر داشته باش
در ضمن خیلی اشتباه کردی
با پول اضافه بازی کن
سلام بجای گریه و زاری یکم وقت بزار تحلیل های خارجی رو در مورد این ارز بخون آپ دیت جدیدش بعد از یکسال کار طاقت فرسای برنامه نویسی اومده و بزودی pump میکنه یکسال نگهش دار تا بفهمی چه گنجی داری واسه میان مدت 500$و بلند مدت تارگت 1000$رو داره من خودم امروز اضافه کردم 50تا دارم این پیام رو سيو کن سال بعد همین موقع دعاشو واسه من بکن و از سودت حالشو ببر