با فراگیرشدن استفاده از بیت کوین، نیاز به آشنایی کاربران با کیف پولهای بیت کوین بیشتر از گذشته احساس میشود. از آنجا که اکثر مردم از تلفنهای همراه هوشمند استفاده میکنند، کیف پولهای موبایل برای بیت کوین از جایگاه ویژهای برخوردار هستند و بهدلیل اینکه سیستم عامل اندروید بیشترین تعداد کاربر را به خود اختصاص داده است، در این مقاله با کیف پول های بیت کوین برای اندروید آشنا خواهید شد.
تمام دارایی شما ۲۴/۱۲ واژه ای هستش که در کیف پول در اختیارتون قرار داده. و با استفاده از این واژه ها میتونید تو هر کیف پولی دارایی تون رو ریکاوری کنید. خطری که گفتید صرفا و صرفا برای زمانی هس که کسی اون واژه ها رو داشته باشه . تاکید میکنم کیف پول نرم افزاری هیچ خطری برای نگه داشتن ارز توش نداره مگر در صورتی که کسی رمز ورود به برنامه دستش باشه و بخواد دارایی شما رو انتقال بده یا بدتر از اون واژه ها رو داشته باشه و بدون اینکه شما متوجه بشید تو یه کیف پول دیگه ای دارایی هاتونو ریکاوری کنه و به سرقت ببره.
با vpn وصل بشید ولی قبلش از منوی تنظیمات وارد قسمت برنامه ها بشید سپس وارد google play store بشید و clear cache و سپس force stop رو بزنید بعدش با vpn میتونید دوباره برید سایت لجر و هدایتتون کنه به گوگل استور و راحت دانلود کنید
سلام عرض ادب دوستان من کیف تراست ولت داشتم که از تو گوشیم پاک شده رمز ها رو دارم ولی نمیدونم چجوری بازیابی کنم کسی اینجا هست که بلد باشه بتونه کمک کنه؟