بحث و گفتگو پیرامون «بازیابی بیت کوین های از دست رفته چگونه است؟»

بسیاری از افرادی که به تازگی با دنیای ارزهای دیجیتال آشنا شده‌اند، سوالات زیادی در رابطه با چگونگی نگهداری دارایی‌ها و اطمینان از امنیت دارایی‌های خود دارند. اگر پای صحبت‌های آنها نشسته باشید حتما سوالات مشابهی را از آنها شنیده‌اید. مهم‌ترین این سوال‌ها راجع به چگونگی نگهداری بیت کوین و بازیابی آن است.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «بازیابی بیت کوین های از دست رفته چگونه است؟» شکل گرفته است.

سلام
اگر از کیف پولتون بک آپ تهیه نکرده باشید هیچ راهی نداره متاسفانه

سلام اطلاعات گوشی یا سیستم‌عامل پاک نشده باشه و به قول خودتون واقعا دست نخورده باشه باید باشه بیت کوین‌ها.

سلام. اگه کلید خصوصی رو داشته باشید می‌تونید بازیابی کنید. در غیر این صورت متاسفانه کار دیگه‌ای نمی‌‌تونید بکنید.

سلام مقصد کجاست؟ آیا یه شرکته یا فرده؟ از اگر کیف پول شما کم شده و به مقصد نرسیده و مقصد یک شرکته، احتمالا مشکل از طرف اونها باشه.

به احتمال زیاد کلمات بازیابی رو اشتباه وارد کردین

سلام من رمز کیف پولمو دارم ولی جیمیلی که باهاش ثبت نام کردمو اشتباهی پاک کردم الان چه جوری به کیف پوتم دست رسی داشته باشم جیمیلم یادم نمیاد

با استفاده از txid تو مرورگر بلاک چین، وضعیت تراکنش رو چک کنید

شماره. تونو لطفن

من یکم شک دارم سال ۹۲. یه برنامه اومد استخراج میکرد. الان او ن. موبایلو ندارم. ایا شما میتوانید برش گردونید؟

سلام من مقداری بین کوین انتقال دادم به کیف پولم عکس تراکنشش رو هم‌دارم ۲۴کلمه رو‌هم‌دارم اما
نه بیت کوین هامو نشون میده
نه اون تراکنش و‌ادرس رو
اپرس رو تو سایت سرچ میکنم
مینویسه این ادرس نامعتبره
اما انتقال دادم‌و حتی تایید شد
چند‌وقت پیش هم کیف پولم موجودی داشت
وارد ک‌شدم انتقال بدم به یه اکانتی کلا انکانکت. شد و کلا صفر نشون‌داد

سلام من سال پیش شبیه این مشکل رو داشتم ،یک سرویس ایرانی به اسم نوین والت هست که میتونه کمکتون کنه

یک سرویسی به نام نوین والت هست که میتونه کمکتون کنه

با سلام خدمت دوستان و کسب اجازه از استاد گرامی خانم جلالی
عزیزانی که در زمینه بازیابی رمز عبور ۱۲ کلمه ای کیف پول دیجیتال و دسترسی به آن مشکل دارند می‌توانند جهت رفع مشکل با بنده تماس بگیرند
■■■■۴۷۴۵۴۱۸
■■■■۴۷۳۳۹۹۲
■■■■۶۴۲۱۳۲۰

با سلام ببخشید من در کیف پول تراست ولت 1098 ارز اسمز ذخیره و استیک کردم اما همه اش صفر شده نمیدانم چکار کنم برای بازیابی آن ممنون میشم

سلام دوست عزیز من مشکل مو در این سایت مطرح کردم ارز اسمز در تراست ولت استیک کردم همه اش سوخت شده و یک خارجی دیگر داخل ولت ustd ام را بلاک کرده نمیدانم چکار کنم

سلام من دوتا بیت کویین در کیف پولم داشتم اما متاسفانه نه رمز دارم نه seed فقط ایمیل رو دارم آیا امکان بازیابی هست؟ کسی میتونه بهم کمک کنه

هر کسی ک بیت کوین هاشو از دست داده با من تماس بگیره

بله.تماس بگیرید.صفرنهصدوپانزده ششصدوپنج شصت وسه پنجاه نه