میخوای تو این بازار بدبخت نشی؟؟؟و سرمایتو به باد ندی؟؟؟
فقط و فقط یه راه داره اونم چیزی نیست جز مدیریت مالی
مدیریت مالی چی میگه؟
۱.کل سرمایتو نذار تو این بازار یعنی حداقل پنج درصد حد اکثر چهل و پنج درصد کل سرمایتو وارد یک یا چند ارز بکن
۲.واسه خودت حد سود( به دور از طمع) و حد ضرر(کمتر از حد سود). بذار
حد سود میگه آقا دیگه بسه دیگه چقدر میخوای سود کنی چند درصد سود خودتو کردی؟ریسک نکن طمع نکن بزن بیرون دیگه همه ی سود های این بازا. که واسه تو نیست
حدضرر هم یه هشداره واست میگه آقا دیگه از این بیشتر ضرر کنی میری تو باتلاق سرمایتو بکش بیرون و به این امیدوار نباش که بازار برمیگرده اون سودیم که قبلا کرده بودی به باد میره بزن بیرون بدبخت نشی
حالا چطوری این حدضرر و حد سودو تشخیص بدیم که این نقاط کجاس؟
با استفاده از دونستن نقاط حمایت و نقاط مقاومت این دو نقطه حد سود و حد ضرر مارو نشون میدن برای یک بار وقت بذار و رو یاد گرفتن این نقاط کار کن
نقطه دیگه اینه که دوست عزیز اینجا شایده همه رقیبت باشن ولی خودت و افکارت دشمن خودت هستی
طمعت ترست نگرانیت اعتماد به نفست اعتماد بیش از حدت و خیلی افکار دیگه فقط دارن تلاش میکنن بکشنت زیر باتلاق
به فکر هر تریدری این افکار کاذب مثل ای وای از سود جا موندم ای وای دارم ضرر میکنم بدبخت شدم یا مثلا حالا اشکالی نداره حد سودمو گذشتم یکم دیگه میمونم ببینم چی میشه وخیلی افکار احساسی هستن که له فکر هممون اومدن
خوب حالا چطوری باهاش مقابله کنی؟؟ خیلی راحت
فکر کن یه ربات تریدری که نه احساسی داره نه طمعی
این ربات قراره وقتی حد سودشو زد دیکه طمع نکنه پ بزنه بیرون و وقتی حد ضررشو زد بازم بزنه