درخواست کمک برای فروش فوری ارز

سلام لطفا یه حرفه ای جوابمو بده ممنون میشم.من فردا پولمو لازم دارم همشو بایننس خریدم. من رو قیمت ۸میلیون خریدم .امرور ساعت ۱ ظهر به ۷/۵۰۰/۰۰۰ تومان رسید کاش میفروختم حداقل ضررام کمتر میشد.الان قیمت ۶/۹۰۰/۰۰ هست ساعت ۱۹:۳۰
لطفا بگین امشب حداکثر تا چه قیمتی بالا میاد تا بفروشم.خیلی استرس دارم توروخدا کمکم کنید که چکار کنم ؟؟؟ ممنون هر کی جواب صحیح بده :folded_hands::folded_hands::folded_hands:

انشالله فردا ۳۰۰ دلار میزنه میره بالای ۸

نگران نباش امشب نفروش فردا صبح ساعت ده الی یازده بالا میره وعلاوه بر پول خودتون یه سه چهاردرصد سودهم خواهی داشت

سلام بزرگوار…تا بامداد ۸ اسفند نوسان داره..بالا پاین میشه…

خب چرا با پولی میای که بهش نیاز داری دوست عزیز

اگه میتونی دو ماه نگهدارشش پولت چند برابر میشه… bnb تازه اول راهه…باز خودت میدونی ولی انقد استرس نداشته باش

تو کوتاه مدت نباید اصلا وارد میشدی
اگر میتونی صبر کن

داداش جوابت را تو اینهمه اظهارنظر باید خودت پیدا کنی
تحلیلها را بخون جوابت بگیر

از نظر من و یه تجربه که قبلا داشتم بایسنس تا فردا ظهر به یه قیمت خوب میرسه

حرفه ای که جای خود دارد ابتدایی هم نیستم ، فک کنم بتونی تا نیمه فردا نگه داری بد نباشه بالاخره اگر بالاتر هم نره پایین اومدنش خیلی چشمگیر نخواهد بود ..
قشنگی بازار به همین ریسک هاست .
موفق باشید

داداش یک روز دگ صبر کن لطفا خواهش میکنم یگ روز دگ :folded_hands::folded_hands:

وقتی جوگیرانه میایی
همین میشه

سلام دوست من شما که ضرر کردی تا خرداد ماه وایسا حداقل قرض کن پولی رو که میخوای ولی اینو نفروش حسرت میخوری بعدا

جناب این فقط یه نظره من میگم هر طور میبینی اوکیه استفاده کن بعد از ریزش بیت کوین دوباره یه چند روزی قیمت ها افزایش پیدا میکنن تا نظرا دوباره جلب بشه و احتمال یه اصلاح خیلی سنگین وجود داره و اینکه کاهش قیمت تموم شده و دوباره ارزها به مقاومتهای خودشون با قدرت حمله میکنن که اونموقع میتونه واسه ما خیلی خوب باشه و سودهای خوبی به دست بیاریم و شما تا جایی که میتونین منطقی عمل کنین که دچار ضرر نشین با تشکر

سلام داداش صبر کن من به خاطر یک روز عجله سود 12 تومنی رو با ضرر 16 میلیونی عوض کردم

بنظر من امشب بدتر میریزه ،نگهدار فردا

چون قیمت همه آلت کوین ها به بیت کوین بستگی داره بهتره بری نظرات تحلیل گرای بیت کوین رو بخونی اونایی که واقعا تحلیل گرن.. سایت تریدینگ ویو هم اگه زبان انگلیسی ت خوبه تحلیلای آدمای کار درست رو میگه احتمال موج ریزشی دیگه ای هم هست مراقب باش و اینم در نظر بگیر و ممکنه تا چند روز اصلاح زمانی داشته باشه

واسه خودتون حد ضرر تایین کنین

داداش تو ضرر نفروش
انشاالله تا یه هفته دیگه میره رو 10 میلیون

دوست عزیز یا ترید میکنن یا هولد
ترید که باید کف بخری سقف بفروشی که شامل اوضاع شما نیست
هولد هم که با شرایطی که شما دارید اصلا نمیخونه
نحوه ورود،نحوه خرید و نحوه خروج هر ۳ همزمان غلط است.
راهکار عدم خروج در شرایط فعلی تا تارگت اصلی
در غیر اینصورت تحمل جبران خسارت و خروج ناموفق